weekend

Denna helgen har väl varit både bra och dålig. Vill först lägga till att jag jobbat NATT hela helgen. Och imorgon är jag ledig, så jag kan sova hur länge jag vill och det ska bli underbart att få pyssla om sig själv.. Lägga mig i ett varmt bad med en ansikts mask eller något. Det känner jag att jag behöver nu efter denna helgens arbete. Har ont i fötterna dessutom. Tror att jag ska köpa ett par inneskor att ha såhär på jobbet.

Igår (Lördag) blev jag överraskad av Rasmus. Han hade lurat mig hela dagen att han inte kunde komma när jag slutat jobba för att han skulle träna tidigt på söndagen. (Idag) Men sen när jag kom hem så fick jag ett samtal och kl 1 var han utanför min dörr. Åh så glad jag blev. Hade saknat honom väldigt mycket och kände att jag behövde hans närhet. Och för övrigt så är det ju inte helt fel att vakna upp på 1 advent med någon man tycker om otroligt mycket <3 Inte sant ?!

Nu har jag fått jul känslor. Och vet ni vad ? Jag längtar så otroligt mycket tills julen. Och dessutom tills på Torsdag för då får jag träffa Rasmus igen. Och jag vet att kanske folk är negativa till det här men sen samtidigt så måste det ju vara något speciellt mellan oss, vi klarar inte oss utan varandra =) Så vet ni vad ? JAG SKITER I VAD NI TYCKER !! Sålänge jag själv är lycklig..

Tack Therese för ditt otroliga stöd ! Saknar dig väldigt och saknar tiden tillsammans med dig. Det var underbart att få vara din bästa vän i så många år. Jag hoppas att vi kan få tillbaka den vänskapen vi en gång hade. Den var obeskrivlig och vi gick inte att dela på ! <3

Godnatt.
Kram

shopping

Igår var det löning. Och det betyder att jag handlade lite saker. Ett par svarta mysiga ugs och en väska som jag kan ha som axel väska och runt armen. Mycket fina saker. Sen köpte jag en parfym också, "Bruno Banani" Den är jätte god =)

Sen skulle jag ju hämtat min underbara klänning igår också. Men det hann jag inte, och sen hittade jag inte dit heller. Men jag fick lägga undan den ytterligare en dag. Tur det.. Så Rasmus hämtar den idag, tack tack tack <3

Nu ska jag ringa min pappa. Sen ska jag jobba! Ha det fint..


vill :D

Jag har HITTAT och jag vill vill vill vill !

Det skriker om den. Och den är perfekt.


Hell helg

Mysigt & Jobbigt

Min helg har ju inte varit den bästa på länge, bara vissa tillfällen då man fick lite efterlängtad kärlek.
Annars har min helg bara gått ut på att jobba. Drygt, men vad gör man inte för pengar?
Jobbade till 00:15 i fredags och sen drog jag igång med passet redan kl 07:30 på lördagen. Så ni förstår nog om jag är lite seg & hängig. I vilket fall som helst så fick jag sällskap i natt. Åt pizza och kollade på film dessutom. "Zohan".
Den filmen rekommenderar jag om man gillar filmer som är ganska överdrivna, och om man klarar humor ;)
Ni som faktiskt kommer kolla på den vet vad jag har för humor, haha.

Har funderat mycket på att flytta hemifrån nu. Och jag känner att det är dags.
Jag vill visserligen inte bo helt ensam, och inte med någon kompis heller egentligen. Tror det blir för jobbigt.
Men jag hade velat flytta ihop med en viss "mys-gosse" men det är för tidigt, väldigt för tiden med tanke på allt, tyvärr.
Men annars är jag övertygad om att det hade fungerat, jag vill ju BLI VUXEN for real..

Imorgon ska jag till Lund. Ska försöka få tag på Maria så vi kan träffas och talas vid lite, saknar henne.

Ha det bra i vinter vädret, klä er varmt om öronen :)
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM


One life..

Sitter här på jobbet och bara funderar på en massa saker. På vad jag saknar och inte saknar, och jag får en klump i magen när jag tänker på en speciell person Men ja, jag vill inte nämna mer av vem det är. För det blir säkert bara en massa snack om hur svag man är och hur dum man är mot sig själv som ens tänker i dessa banorna. Men nu har jag lovat mig själv att jag kommer aldrig tillåta detta EN GÅNG till. Jag kan inte göra så emot någon av parterna. Måste tänka lite längre än näsan räcker och vad man känner för tillfället. Det går ju tid också. Och hade jag fått välja nu hade jag valt det motsatta. Tänker mycket på detta och ångrar varenda liten sekund av tvekan, ångrar allt.. Men det går inte att få det ogjort så jag får helt enkelt lära mig att leva med det. Too bad for me !

Förlåt om jag skriver i gåtor och ni som inte har en aning om vad som hänt ni kan nog inte förstå detta speciellt bra. Men ni som känner mig kanske vet vad det handlar om. Hoppas det i alla fall, annars kommer jag nog förr eller senare att vara mogen för att blotta mina tankar och "my past!" - I alla fall så är jag inte det just nu..

Nu ska jag moppa golvet, måste få annat att tänka på..

Kramar


Nyvaken

Jag har börjat drömma sådana fruktansvärda drömmar VARJE NATT och jag vet inte vad det beror på. Dom är inte läskiga eller så, utan mer hemska. För jag drömmer om vänner och om personer jag träffat innan. Helt galet, haha.
Vill inte ens skriva vad jag drömde i natt för jag vill glömma det, haha..

Nu har jag vaknat ifrån min hemska dröm. Eller ja, mardröm. Och nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan bege mig ut på en liten spring runda. Känns sjukt skönt =) Sen har jag dessutom varit rökfri sedan Lördags, MYCKET BRA VA ?
För det känns helt otroligt skönt, och framför allt.. Så är det billigare.

Ha det bra, så skriver jag sen.
Börjar jobba redan kl 16:00 idag, det är någon ny regel på fredagar =S Men mer betalt åt mig =D

Kram


datorn är normal igen

Har haft lite problem med min dator nu i dagarna, men nu fungerar den som den ska tack vare Lg support, haha.

Gick upp tidigt i morse redan 09:00, förstår ni hur tidigt det är för mig?




I helgen ska jag jobba alla dagar, känns sjukt tråkigt. Men ser dock fram emot Lördag =D Vill att allt ska bli bra igen, mys !



Nu ska jag se "Du är vad du äter" - Det är fint det..

Alla har flyttat ifrån mig

JA, nu har verkligen alla flyttat ifrån mig. Nästan i alla fall.. Caroline som flyttade till Kävlinge med Dan, Anna flyttade till Lund med Fisk. Rebecka som bor i Trelleborg med ja, sig själv hoppas jag =) Och MAJA flyttade till Schweiz med sin pojkvän Antonio. Och Maria, min älskade granne.. Som flyttade till Lund, jag saknar alla som fan.. Och det är jobbigt att inte ha en söt liten Maria som springer hit på morgonen. I miss her ! <3

Trött idag. .

Jag är så fruktansvärt trött nu. Gick upp 05:20, helt sinnesjukt för jag är inte mänsklig så tidigt på morgonen. Och nu sitter jag på bussen påväg hem till kära Hammar =D Haha.. Jag tror att jag ska lägga mig när jag kommer hem, sen ska jag nog bege mig ut och springa lite faktiskt..

Vad roligt att ni kommenterar mina inlägg. Eller ja, där är några fegisar som inte vågar skriva namn =D Men ni andra är jag glada över i alla fall. Men, synd att jag tror att jag vet vem det är som smyg snokar och kommenterar va ? Du vet vad jag har sagt och jag tänker inte säga det en gång till. Han är ute ur mitt liv. Och någon gång kommer du nog också säga detsamma..

Therese,
Helsingborg låter sjukt ballt =D


Anonym?

Haha fyfan vad jag hade skämts om jag hade varit den personen som skriver inlägg som anonym, moget va ? ;) Jag förstår inte varför inte du kan skriva till mig vad det är för fel istället för att skriva ANTYDANDE? Vad har jag gjort dig? Hmm.. Aja, i don't give a fuck ! Det är bara patetiskt..


HEJDÅ

Så dålig på att uppdatera...

Förlåt mig. Det måste bli allvar nu alltså, haha. Jag kan inte låta bli att skriva tappar ju hur många besökare som helst (även fast jag inte hade så många) men det lilla jag har måste jag ju behålla, haha.. Helgen har varit underbar rent ut sagt. I fredags åt vi Thai-mat och det var mega gott. Och kollade på "I'm Legend", fy tusan säger jag bara. Trodde dock inte att det skulle vara en läskig film och eftersom att jag har svårt för sådana så blev det lite svårt att somna sen =( Men jag rekommenderar den, inte till sådana fegisar som mig bara. Haha.

I lördags skulle jag egentligen bege mig hem till Linda på kvällen, men det blev aldrig så. Jag stannade till söndagen istället. Vi var hos Anna & Fisk och hälsade på. Inte speciellt länge, men det gör absolut ingenting för jag ska träffa Anna på Tisdag så =) Sedan var vi hos Dan & Caroline och kollade på någon film som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Den var inte speciellt bra, vissa stunder var bra.. Andra inte.

I söndags tog jag tåget helt ensam till Ängelholm och skulle hitta en skola. Haha, jag lyckades!! Förstår ni.. JAAAAG av alla människor tog tåget till Ängelholm (Aldrig varit där innan) Och jag gick åt ett håll som kändes helt rätt, och DET VAR DET.. Hahaha jag måste ha ett sjätte sinne eller något. För man kan inte bara gå och sedan hitta rätt ställe direkt. Jag är faktiskt stolt över mig själv.

Jag LOVAR att ja ska komma på något att skriva om. Har ingen fantasi idag, eller jo. Jag har slutat röka.. Igen! Haha.
Så nu blir det flera tusen koppar kaffe om dagen och en massa träning. Jag ska vara super duper fin på stranden nästa år =)

Var ska man fira nyår!?!?! Några förslag??!

Tonight

Japp. Ikväll gäller det, i guess !

Orkar ingenting - dag !

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Jag har slappat och legat framför tv:n i stort sätt hela dagen, förutom när jag sprunit ut för att röka eller druckit kaffe då. Men annars har jag bara tagit det alldeles för lungt känner jag, hade nog behövt gå ut en sväng nu ikväll eller så lägger jag mig i ett bad, vad hade ni gjort? Give me some answers.. =D

Imorgon är det fredag och på något konstigt sätt älskar jag det. Jag hatade alltid helgerna innan och ville helst att dom skulle försvinna. Jag vet att det låter helt sjukt men jag hade alltid en tendens att råka ut för saker på helgerna så jag valde att inte tycka om dom. Haha!

Förresten, någon som läst eller köpt boken jag nämnde i ett tidigare inlägg?

Kram&Puss


God morning sunshine

Nej jag kan ju inte påstå att jag varit pigg i morse. Var nog längesen jag var såhär trött, undra varför? Jobbade igår kväll men som om jag inte har gjort det innan, borde ju vara van vid detta laget. Tror visserligen att det kan bero på att jag varit ledig nu i 1 vecka och sen jobbade.. Man blir väldigt slö av att bara gå hemma hela dagarna. Ska gå fram till min chef och slå händerna på bordet och "tvinga" honom att ge mig mer tider, haha.. Eller åtminstone fråga snällt  =)
För övrigt idag så pratade Rebecka om att komma hem idag, och då ska jag ju självklart träffa henne på stan över en kaffe. Men man vet tyvärr aldrig med henne, haha.

I helgen ska jag ta det väldigt lungt. Ska följa med Linda till Ängelholm på söndag morgon, usch säger jag bara. Detta är min enda lediga helg nu för sen jobba jag i 2 veckor så ska jag behöva gå upp SÅ TIDIGT. Så tidigt som 06:00, bläää!! Men vad gör man inte för sina vänner?

Pussochkram


Fix the world up for you

Nu sitter jag i bilen påväg till min älskade Farmor. Ja, jag har datorn med mig här också. Mobbat va? =P Men nej, jag gillar att sitta i bilen och skriva. Det är så avslappnande. Känns nästan som att man kan skriva vad som helst, ungefär..
Var inne i stan hos Linda för att jag ska vara modell på hennes gesell prov (hur stavas det?) där ska hon i alla fall sätta upp håret och visa juryn att hon faktiskt är en riktigt grym frisör. Hon kommer klara det alldeles utmärkt, det är jag säker på. Så på Lördag åker jag till Hässleholm och äter god mat och umgås med Linda för att sedan på morgonen 06:30 bege oss till Ängelholm. Så om någon vill hålla mig sällskap där kan ni väl höra av er ? Hehe..

Jag tänkte på en sak igår som jag verkligen måste rekommendera. Och det är faktiskt en bok. "Tänk som honom" - Där kan man lära sig hur en kille fungerar och jag lovar er alla att det fungerar. I alla fall på mig, man lär sig att tänka på ett annorlunda sätt än vad man förmodligen gjorde tidigare. Jag ska sätta in bild nedan på den så att ni lätt hittar den i närmast bok handel.. Jag fick boka den på bokia och den kostar 169:- DEN ÄR VÄRD VARENDA LITET ÖRE. Och jag hade nog till och med kunnat ge mer för den.. Så om ni har problem med hur ni ska hantera killen så är det mitt tips till er. Om någon har läst den får ni jätte gärna kommentera och säga vad ni tycker så att jag får höra andras åsikter.

Nu är vi framme hos Farmor och jag hoppas verkligen att hon bjuder på mat, min mage kurrar =P
Ha det bra folk, så skriver jag på hemfärden..
Kram




Ledsen för att det tar tid att skriva...

Ja, jag vet att ajg har varit dålig på att uppdatera. Men det har hänt lite grann. Vill inte nämna något här, inte än iallafall. Så jag tar det lilla lugna. I fredags så var jag bara hemma och drack en öl. Sen vid halv 10 gick jag och la mig, EN FREDAG la jag mig halv 10. Det var skönt... I lördags var det Halloween fest som gällde hemma hos Dan & Caroline och det blev en mycket intressant kväll med tårar, glädje, skratt och mycket kärlek! Åååh vad det var underbart.. Bästa dagen på länge? I vilket fall som helst så kan jag inte skriva allt för mycket här. Vill inte riktigt det, inte idag.. Orkar dessutom inte för jag har redan för mycket att tänka på. Nu ska jag söka jobb, och lite annat !
Ha en bra dag så uppdaterar jag snart igen...

Krypa ner i sängen?

Ja, jag funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Men jag ORKAR inte ens det. Ska nog gå en runda och rensa tankarna. Det låter bra =P Hörs senare.. Sorry för det korta inlägget, mer kommer !!
Pussohaj

försöker komma på något

Jag är helt tom på ord. Vet inte vad jag ska skriva om. Mitt liv kan ju inte vara så fruktansvärt tråkigt att jag inte har någonting att skriva om? Eller jo? Ja jag vet i alla fall inte. Har så mycket funderingar och så mycket drömmar, vet inte riktigt var jag ska börja. För uppfyllas SKA dom ! Men jag tänker hålla dom för mig själv ett tag till i alla fall..

Förresten,
SÅ svag..


Maria säger..

Maria säger att jag ska börja skriva lite mer nu. Och det får jag väl göra. Blev ju helt överlycklig när jag såg hur många besökare jag faktiskt har på min blogg. Okej, mycket för MIG. Och jag har dessutom börjat få lite kommentarer. Haha, det går framåt här. WoW..

I vilket fall som helst så hände det en mega rolig sak på shell igår. Det kom en buss och jag tänkte tyst för mig själv
-Tänk om den där bussen hade varit full med folk.
Skrattade lite och sedan ser jag en efter en.. Och till slut var vi minst 20 personer inne på shell. Och jag var HELT SJÄLV.
Jag blev livrädd hahaha.. Kassan stod varm kan jag lova. Men det var roligt som tusan och jag pustade ut sen.. Gud, haha.

Pratade med Maria nyss i telefon. Är så glad för hennes skull att hon kommit till rätta och jag älskar den människan.

Skriver mer sen när jag kommer på något kul !

Pusshej

Det tar tid att glömma




Jag märkte det igår. Och jag märker det verkligen idag. Jag måste sluta upp att sätta plåster på såren, för förr eller senare måste det få luft så att det kan läka. Och visst läker det med plåster, men inte på samma sätt. Jag kan erkänna en sak och det är att jag inte vill glömma någonting. Jag har upplevt så mycket med honom och alla mina speciella tillfällen som studenten och 20 års fest var tillsammans med honom. Och jag kommer inte glömma det på ett tag, jag vill inte glömma. Det finns så mycket man kunde sagt och gjort på ett helt annat sätt, kanske är det så att jag blivit mognare i huvudet än vad jag var innan? Jag har lärt mig så otroligt mycket av denna tiden, och jag är glad för det. För till nästa person som jag ska ge mitt hjärta till, kan jag göra allt på ett helt annat sätt. Jag är verkligen inte felfri.

Har funderat mycket nu under dessa dagarna. Vad jag egentligen har hållt på med? Som jag sa tidigare, dessa jäkla plåsterna. Man kan inte göra så, varken mot sig själv eller mot någon annan. Jag pratade med en vän innan idag. Och hon har helt rätt med att "Man kan inte bara glömma någon man en gång varit kär i" Det har jag märkt nu. När man vaknar upp och det första man tänker på är honom då har man inte glömt.. Det tar tid. Och jag VET att han har sina drömmar, och jag vill absolut inget hellre än att han ska uppnå sitt mål i livet. Han förtjänar det trotsallt. Ta mig inte på fel sätt nu, han har sårat mig förmodligen mer än någon annan men, jag bryr mig fortfarande! Jag har också mål att uppnå och det är bäst att göra det på egen hand. Jag önskar bara att det hade tagit slut på ett annorlunda sätt och att det inte fanns några hat-saker emellan oss.

Läser du detta så vill jag bara önska dig all lycka här i livet. Jag kan inte förneka att jag saknar dig och din närhet. Men jag hoppas att vi någon gång i framtiden kan vara vänner eller åtminstone berätta för varandra hur det går med allting.. <3 <3


Ha det bra folk!
Kram