Tankar.. Känslor..

Jag vet inte var jag ska börja någonstans. Vet inte ens om jag vill börja någonstans heller för den delen. Jag är så fruktansvärt trött på mig själv faktiskt. Jag bara sårar mig själv hela tiden. Äch, vad pratar jag om? Detta är inte ett dugg intressant.

I vilket fall som helst så säger jag bara:
Jag ger upp!

Tattoo

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you (I'll always have you)

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you (I'll always have you)

If I live every moment
Won't change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do, oh

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken (yeah)
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction (don't look back)
I loved you once, needed protection (no, no)
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

I can't waste time so give it a moment (i can't waste time)
I realized nothings broken
No need to worry about everything I've done (no need to worry)
Live every second like it was my last one
Don't look back at got a new direction (don't you ever look back)
I loved you once and I needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you



Godmorgon

Nu är jag äntligen uppstigen. Det var jobbigt att sova i natt, drömde en massa konstiga saker. Vet inte vad det var men jag vet att det var något som har gjort min dag helt förstörd. Jag hoppas att lite kaffe och trevligt sällskap ska hjälpa mig idag..

Fick en kommentar av Maria igår, eller var det idag? I vilket fall som helst så saknar jag henne. Hon har flyttat och bor inte längre granne med mig. Det var så skönt när vi bodde så nära varandra. För bara man kände att det var något litet man ville prata om så ringde man ett samtal och 5 minuter senare var hon här med mig. Eller tvärtom.. Saknar henne !! <3

Det var allt för nu.
Jag ska till stan snart och sola. Sen vidare till jobbet igen kl 17:00..
Puss

Gjord av sten?

Precis den frågan har min pappa ställt mig. Och jag börjar faktiskt tro på det själv. Jag kan helt säkert säga att jag varit med om mer i mitt liv inom en viss kategori än vad många i min ålder. Jag har haft jävulska kärleksproblem, och då menar jag inte det här med att man bråkat lite. Nej det har varit värre än så. Tänker inte gå in på några detaljer här förrens jag är helt säker på att jag vill lämna ut mer information. Men jag undrar hur långt det har gått när man inte längre känner någon smärta när någon varit otrogen? Hur långt har det då gott kan man undra.
Satt och pratade med min kära vän Deseree innan idag. Och hon tyckte också att detta var helt sjukt. Jag menar, när en kille (denna killen jag menar har ett namn) har varit otrogen mot mig, så har det inte gjort alls lika ont som det har gjort när han har lämnat mig. Ja, jag vet knappt vad jag skriver längre. Allt snurrar bara runt i mitt huvud. Men ni som känner mig, ni vet hur det har varit. Ett rent helvete. Och nu har jag verkligen beslutat mig för att aldrig någonsin låta mig själv gå igenom det igen. Jag kan inte bli mer "hård som sten" än vad jag redan är. Vet inte ens vad kärlek är längre knappt. Den där bilden jag har av kärlek håller jag för mig själv, och visst är den väldigt vacker.. Men också svår att hitta. Jag hoppas så innerligt att jag har gjort det denna gången. Och att han inte utsätter mig för sådant.

Men strunt i det tramset nu!
Nu sitter jag på jobbet och får snart gå hem
1 timme kvar, woiie =) Ha det brauuuuuuuu



Förresten..

Jag kom ju på att jag köpte en ny vinter jacka igår. Visar bild nedan på den. Det ska bli skönt att för en gångs skull ha en jacka som är varm nu när det är så kallt ute. Och då menar jag verkligen FÖR EN GÅNGS SKULL för jag lyckas alltid köpa antigen för kalla eller för korta eller liknande.. Haha, för korta det där lät ju roligt. Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Det var allt för nu, är fortfarande på jobbet.. Har haft lite besök idag, skönt att slippa sitta här som en liten enstöring helt själv. Utan det finns faktiskt folk som bryr sig om mig och gillar mitt sällskap =)


Helt ur kontroll?

Jag kan inte sätta fingret på vad det är med mig idag. Jag känner mig så ofokuserad och irriterad som det bara kan bli. Känns som om hela min värld rasar mitt framför ögonen på mig, fast jag vet ju att den inte gör det. Tror helt enkelt bara att det är en dålig dag och att jag hade behövt en viss person här som kan krama om mig. Lite kärlek, tack.. Hade verkligen inte suttit fel nu.

Ville bara skriva ner några rader.
Hörs sen...

Patetisk?

Hur orkar du ens säga en sådan sak till en människa som du redan sårat mer än du någonsin kan göra? Haha, ärligt talat så är det faktiskt bara skratt retande. Tror du helt allvarligt att jag bara skrev så till dig för att jag ville "vara med dig" ? Då tror du i så fall väldigt fel. För jag skrev så för att jag fortfarande bryr mig och försöker att ha en normal relation till dig mer än bara skriva en massa hat ord till varandra. Seriöst, vilket år är du född på ?

Till er som kanske inte har en aning om vad jag skriver om så är det ett ex som säger att jag är patetisk för att jag EN GÅNG frågade hur han mådde. Och då ringer han till sin "vän" för att säga att jag är patetisk. Hur löjligt är inte det ? Men ärligt talat så bryr jag mig inte längre. Jag är kär i en annan nu och skulle inte för flera miljoner ta tillbaka det vi hade. Never in my life ! Men visst är det löjligt ?


Ha det bra..

Staden..

Idag har jag varit i stan med min kära vän Deseree. Vi tog en kaffe på café fenix, gott gott.. Och sedan tog vi en runda på stan. Jag inhandlade en ny tjock och varm halsdduk som behövs nu när vinter kylan håller på att komma igång ganska rejält. Sedan har jag ju ett väldigt köpbehov av frank dandys boxer trosor. Jag ÄLSKAR dom. Så jag köpte 2 par nya där också. Nu har man 6 eller 7 par hemma, dom är så sköna och behagliga men även snygga som fan och finns i alla möjliga färger och mönster.

Nu sitter jag hemma hos Deseree och vi ska snart ta en kopp kaffe på balkongen tillsammnas med en cigg. Kan verkligen inte bli mycket mycket bättre än så. Ska även prova hennes nya koncoler till wii, det är ett bil spel som heter "Mario cart" undra hur det kommer gå =P Tror att hon kommer att vinna över mig faktiskt..

Ha det gott folk ! =D


Dricker cider

Nu sitter jag här och dricker cider och väntar på att Robin ska komma. Hehe, det är gött att bara dricka något gott ibland och dessutom så förtjänar jag det. Någon som håller med mig ? Fick höra av min vän Maria att blondinbella ska börja skriva imorgon igen, kan detta stämma så blir jag glad ! Det var längesen hon skrev nu och jag får panik.. Har blivit helt besatt av att läsa hennes blogg. Hehe.

Men men...
Nu ska jag gå.
Pussssssssshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj leverpastaj

Godmorgon.

Idag gick jag upp 06:30 för att jag skulle in och dusha på morgonen. Och jag trodde att det skulle göra mig lite piggare, men icke då. Jag satt ner i dushen för att jag inte ens orkade stå upp och ögonen föll ihop ett antal gånger. Kan ni inte tänka er ? Sovit 5 timmar och innan dess jobbat som en dåre. Så jag har ju inte sovit ut på väldigt länge. Men men, jag längtar tills måndag för då är jag ledig och kan sova hur LÄNGE jag vill =P

Nu har jag varit busig och tagit med datorn till jobbet igen, haha. Vet inte riktigt vad annars man kan göra mer än att vänta på kunder men hur kul är det ? Och JUST NU orkar jag verkligen inte göra någonting heller. Är helt slut i kroppen. Men om chefen nu har gett mig sådana tider så får han ju skylla sig själv. Sånt är livet, haha.

Nej, nu ska jag ut och röka !
Andas frisk luft ? =D =D =D

Have a great day
Uppdaterar om jag kommer på något roligt att skriva om, annars kan ni ju komma med förslag..

Godnatt sverige..

Nu ÄNTLIGEN har jag kommit hem ifrån jobbet. Och nu ÄNTLIGEN ligger jag i sängen för att sova. Jag ställde nyss min klockan på 06:30 och såg att jag bara får sova 5 timmar. Hur ska detta gå? Det är bara att bita ihop och se glad ut antar jag. Hoppas verkligen att kunderna är trevliga imorgon bitti, annars får dom en väldigt dålig service =/ Men men, det återstår att se.

Godnatt allihopa.
Robin <3


Du får inte

" Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet, och du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet. "


22:30

Ja. Nu är klockan så mycket som 22:30 och jag slutar 00:15. Det är några evigt jobbiga timmar idag. Men vad fan gör man inte för pengar? Imorgon kommer det dock att gå mycket snabbare för jag blir ju hämtad när jag slutat och sedan vidare till stan för att göra av med ännu mer pengar, underbart..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Har inte hänt så mycket faktiskt. Förutom en sak som är rätt rolig. Och det är att när jag jobbade i Onsdags så var det en äldre man med långt långt långt hår och cowboy hatt och lång rock som gick fram till min arbets kollega, Linus och frågade honom i fall han fick sova på vår baksida i några timmar. Man kan ju inte säga nej till en läskig gubbe, självklart fick han det. Men det vi inte visste var att han precis kommit ut ifrån fängelset och missat tåget till Trelleborg? :/ Tror det var det.. Nej usch, min kusin gick omvägar på morgonen för att slippa honom. Men hon la märke till att han eldade på någon panna hahaha.. Galet att man gör det på en bensin mack, aja..

Skriver när jag ska krypa ner till sängs.
Ha det bra folk! Förresten, tips på vad jag kan skriva om ?

Kramizar

Jobbet..

Ja gott folk. Nu sitter jag faktiskt här på mitt jobb med min lilla älskade Lg X-110 dator =D Hehe, den är ju perfekt att smuggla in så att chefen inte ser den. För vad hade han sagt om han hade vetat att jag sitter här på arbetstid och bloggar? Nä, jag tror faktiskt inte att han hade sagt så mycket. Jag gör ju mitt jobb, och det är ju huvudsaken, eller hur? Gick på stan idag.. Köpte en jätte fin väska till min lilla dator, hehe har jag blivit kär på nytt eller? Känns som om det är en liten hund som man vill köpa prylar till hela tiden. Men det kan man ju inte göra, hehe. Det är ju bara en dator, men jag ÄLSKAR den..

I stan köpte jag även ett par jeans och en tröja.. Blev nöjd =D Men sen kunde jag ju inte shoppa så mycket mer för sen sprang tiden iväg. Och nu sitter jag här, evig väntan tills jag slutar klockan 00:15, får hoppas att jag kanske kan övertala Maria att komma hit och hålla mig sällskap. Imorgon kommer Robin förhoppningsvis =D Wiihoo.. Ska jobba då också, men slutar klockan 3 så det är ju lungt.

Jag uppdaterar sen !
Förresten, någon mer än jag som tycker det är jobbigt att Blondinbella slutat skriva? Inte för gott hoppas jag!!

Pusshej

Godmorgon

Godmorgon folk.
Nu har jag precis vaknat. Det var svårt att gå upp i morse även fast jag visste att jag hade sovit 9 timmar redan. Måste lära mig att om jag sover mer än 9 timmar så är jag helt konstig i huvudet och hela min dag är förstörd. Men nu lyckades jag endå dra mig själv upp.. Och det var ju tur det, för jag ska snart in till stan ! Måste shoppa lite nya saker hade jag tänkt...

Nytt inköp idag...

Nu sitter jag hos min bror och provar min nya dator. JA, jag köpte ny idag =D Jag ÄLSKAR den. Visar bild nedan!!! Förövrigt idag så har jag inte gjort så mycket. Har gett bort min gamla bärbara till mina föräldrar som förtjänar den. Visst är jag snäll? Och nu ska jag bege mig hem härifrån.. UNDERBART att kunna vara inloggad på msn dygnet runt och överallt. Hörs senare... =D




Visst är den fin ? =D

Uppsättning

Dagen började med att jag vaknade av att min kära granne Maria ringt mig flera tusen gånger, jag får ALDRIG sova ! Haha. Gick ner och hämtade henne vid dörren och startade kaffe bryggare, jag hade inte klarat av dagen utan kaffe & cigg. Det var underbart att prata med henne SOM VANLIGT. Senare begav jag mig in till stan, Linda skulle göra en prov uppsättning på mitt hår tills den 16:e November. Jag såg först ut som ett litet troll och bestämde mig för att ha det så på Halloween =D Trollet - Jessica..
Resultatet blev i alla fall såhär; och jag blev hel nöjd ! Kommer bilder senare i bloggen, runt den 16:e November.


Nu beger jag mig

Nu åker jag snart till jobbet. Fick nyss reda på en riktigt tråkig sak på sms =( Det är jobbigt att se dig såhär, saknar dig!!

Orkar faktiskt inte skriva mer nu.
Ska ner och ta en cigg och sen göra mig i ordning.
Pussochhej


TJAAAAAAAAT! Haha

Haha, alla skriver till mig att jag ska blogga mer, men vad tusan kan man blogga om då? Några förslag? Mitt liv är inte så roligt som alla andras verkar vara. Jag gör inte så mycket om dagarna, förutom att jobba och sova typ. Men ja.. Men jag lovar att jag ska försöka göra mitt bästa. Hehe. Om exakt 3 timmar och 45 minuter står jag på jobbet och ugglar. Och där kommer jag stå till klockan 00:15 inatt. JAG VILL HA NYTT JOBB, söker hela tiden men finns ingenting som lockar mig.. Aja, jag får försöka ytterligare nu i 4 timmar att hitta nytt.

Nej nu ska jag i alla fall dusha.
Hoppas ALLA som är intresserade av min blogg, lite åtminstone har det bra !

KRAMISAR

Maria är på besök

Nu sitter Maria här på besök. Vi sitter här och snokar lite =D Alltid lika skoj, om jag får säga det själv. Och kaffe & cigg = BRA!



Kan man bli snyggare? Och färggladare =D

Fruktansvärt tråkig dag

Jag har inte gjort mycket idag. En vän kom i morse och vi gick ut med två hundar, det var väl helt ok förutom att jag var TRÖTT (som vanligt) Sedan kom min farmor och vi drack kaffe och jag visade henne lite saker, det var skojigt!! Men sen bortsett ifrån allt det där så har jag inte gjort NÅGONTING, jo.. suttit framför datorn men hur kul är det? HAHAHA och jag blir gaaaaaaaaaaaaaalen. Förlag på vad man kan göra om man absolut inte har någonting att göra en Tisdag kväll?


Måste äta nu!
Pusshej


Träna?

Det var väldigt längesen jag skrev här. Jag funderar på om jag ska dra och träna nu, eller kanske göra lite övningar hemma. Det funkar ju faktiskt det också. Magen som var så fin och slank innan har blivit lite rund.. HAHA, eller något :)
Skriver mer sen !

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS