Mat i stora lass

Min mammas kassler gratäng är den godaste i hela världen! Mums.




......................



Väntar på mat och sedan blir det duschen =)


Uppe med tuppen, huh?

Godmorgon. Nu har jag vaknat till liv. Hur kan man sova så länge undrar jag? Tror jag behövde det dock. Riktigt skönt var det. Som jag sa igår så ska jag ringa banken nu snart. Ska bara ta en kopp kaffe och sedan gå ut och röka sen blir det att ringa. Puh, jag tycker alltid om att ringa sådana samtal annars och diskutera en massa men idag känner jag bara BLÄ. Men vissa dagar är nog sådana.

Världens sötaste vovve är här bredvid mig nu. Och han vill leka jämt. Han är ganska galen faktiskt. Ska filma hans knäppa beteende senare så ni får se. Han är världens sötaste lilla chihuahua/shih tzu blandning.



Ja, jag ska ta nya foton på honom och på mig. Behöver fyll på nu, tycker jag.
Förresten så har jag hittat sladden till min kamera, roligt va? Så nu blir det en massa foton. Wiho.
Nej! Nu ska jag gå och göra lite nytta. Men ni behöver inte vänta så länge. Jag skriver snart igen.

Pusspuss


Jag somnar, NU!

Nu har jag gjort mig redo för sängen. Den skriker efter mig märker jag. BEHÖVER MIN SKÖNHETS-SÖMN! Ska drömma helt underbara drömmar inatt, tror det iallafall, känner det på mig! Återkommer såklart imorgon med fler smaskiga detaljer om mitt liv. Ska dessutom ringa banken, påminn mig. Men hur skulle jag kunna glömma det? Det handlar ju för tusan om min framtid och framtiden är mycket viktigt.. Vad ska ni göra i ert liv? Berätta!



Så, godnatt små grisar!
Kramar och pussar!


Förresten..

Förresten, detta har jag på mig idag:



Tröja ifrån vero moda - 179,00
Leggings ifrån bikbook - 149,00
Skor ifrån din sko - 499,00


KÄÄÄÄÄR!!!

Day Love Blouse SEK 2499, Day Birger et Mikkelsen - NELLY.COM

Jag är kääääär i denna ifrån nelly.com
Finns på nyinkommet!


Slappe-slappe

Ja, då ligger man här i soffan hos min kära vän Helena och slappar. Och väntar på att kaffet ska sippra ner i kaffebryggaren så att man kan få sig en god kaffe, även om det finns godare än hembryggt kaffe, typ.. Mocha eller vanlij latte på Espresso house. MUMS!! Får ta en sådan nästa gång jag ska ner till Lund, nej vi har inte Espresso i Kristianstad tyvärr. Tycker det ska komma snart.

Har kommit fram till att det är rätt svårt att blogga. Man bara skriver en massa och man vet egentligen inte om vad. Helt galet, men ja. Det ploppar ju upp en hel del ideér när man sitter/ligger här och skriver. Och det är väldigt avslappnande. Längtar nu för tiden att bara lägga mig ner och skriva av mig lite, underbart!

Vad jag ska åtgärda imorgon:
1. Ringa banken
2. Skriva ut och skicka iväg ansökan till skolan (hoppas jag kommer in)
3. Ringa csn
4. ÅKA TILL STADEN OCH SHOPPA



På tal om ingenting så har jag blivit erbjuden modell jobb. Ska stå vid ett vattenfall med spjut och grejer. Kläder på såklart. Riktigt fräckt och ser fram emot det. Hoppas att det blir av i veckan. Nu ska jag kolla mer om skolan.
Hörs sen snyggingar!


Nice pics




Såhär roligt kan man ha

Åt precis köttbullar med makaroner, klassikern för någon som bor själv. Sedan begav sig jag och Helena ut och vandra en liten skogspromenad med Gunnar "Min vovve" Mycket mysigt.. Kändes i benen sen kan jag lova. Men måste dock tipsa om att inte gå i höga stövlar ute i vildmarken. Ingen höjdare.



Nu blir det dega framför datorn ett tag, åtminstone tills jag bloggat klart. Tänkte få in lite bilder på vad jag har köpt, osv. Ganska roligt att lägga upp faktiskt men svårt att få bilder på allt, jag har letat och letat efter sladden till min kamera men det är inte det lättaste att hitta. Inte i min röra iallafall, (som mamma säger) =)

Hörs sen sötisar, nu ska jag leta foton.


beuty


Vad tycks? Är inte jag sjukt snygg =)


Borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma. Skönt även om det har varit en rolig helg och mysig helg. Igår var vi och kollade på bio, såg bonson som handlade om en man som suttit i fängelse i nästan hela sitt liv. Värd att se även om man funderade éfteråt på vad det egentligen var man kollade på.

Skriver snart igen, nu ska jag duscha.


Finally

Äntligen!

Nu har jag fått fatt i en dator att sitta vid så att inlägget kan bli lite längre än det förra.
Har precis ätit lite mat, mums mums. Har inte gjort speciellt mycket idag mer än att tagit det lugnt. Kanske ska bort till några vänner ikväll och hälsa på och det blir kanske ett glas vin dessutom, får se hur jag känner mig i huvudet. Hade ett tag där jag drack väldigt mycket, varje helg helt klart. Men har lugnat ner mig väldigt nu. Känns som om man är lite för gammal för det och måste bruka allvar på ett annat sätt än när man var 15.

Förresten, väskan jag köpte på nelly.com har redan gått i sönder. Dragkedjan blev kass redan efter några timmar. Sådant gör mig SÅ arg, nu ska man behöva skicka tillbaka och sedan vänta ytterligare på sin nya. Får ringa och prata med dom för sånt ska inte hända enligt mig när man beställer. Och nej, jag vill ha den väskan och ingen annan, förstår ni? Ingen annan.. =)

Hörs senare sötnosar!


Mobilbloggar

Hej alla ni som faktiskt läser min blogg. Jag har inte glömt bort att skriva idag, faktum är att jag har inte haft en dator. Därför skriver jag ifrån mobilen. Kul att man kan det! Har inte hunnit göra så mycket idag. Det är ju Lördag vilket betyder att man får slappa. Inte sant? Ska sätta mig och äta lite musli snart. Bästa mellanmålet om man frågar mig. Skriver mer snart ifrån en dator. Jag lovar. Puss

Rexona girl



Rexona girl. Deo som luktar riktigt gott =)

Rexona girl



Rexona girl. Deo som luktar riktigt gott =)

Nu kan jag resa vart jag vill



Tack Mamma & Pappa.

Try this out


Keira Fashion Sweatshirt SEK 799, WESC - NELLY.COM


Det var förresten denna tröjan jag köpte, så nice.


Kika in min söta pyjamas, hello kitty.



I'm cute and funny, are you?

Besök antalet stiger redan.

Kan ni tänka er att jag faktiskt har fått fler besökar på bara 1 dag? Helt otroligt men sant. Det kommer garanterat sluta med att jag Jessie blir den nya Kissie. Haha. Ska snart slänga mig i duschen och göra mig redo. Åker till hemlig plats ikväll. Jag ska ta med mig datorn. Och blogg som aldrig förr.

Puss&Kram



Smiley for life, smile for me.


Rice and shine, sunshine.

Nu har jag legat och dragit mig i sängen tillärckligt länge för att gå upp. Är det inte det bästa som finns? Älskar att vakna och vara riktigt trött och sen ligga och dra mig tills jag känner att nu är det dags att resa sig ifrån sängen. Som överraskning i morse var min farmor här. Alltid roligt att träffa henne och berätta allt nytt som hänt i mitt liv. Tog en kopp kaffe och pratade lite. Myspys.

Tänkte snart gå ut med min kära lilla vovve så man får en liten promenad runda såhär på eftermiddagen. alltid lika skönt att få ut allt spring i benen. Även om man inte går speciellt långt så är det otroligt skönt. Eller vad säger ni?

Idag ser min dag ut liknande:

- Gå ut med Gunnar (min lilla vovve)
- Äta frukost
- Lägga mig i soffan och blogga
- Duscha och göra mig i ordning
- Bege mig till Lund för att ta det lugnt och bli frisk

Ha en bra dag, bloggar sen igen.



Vad tycks om min nya hårfärg? Snyggt va?


Jessica, Jessica & lite Jessica



Svart linne ifrån hm
Oranget linne ifrån vero moda
Lack tajts ifrån cubus
Skor ifrån din sko

Och snygga Jessica som fyller upp kläderna

Godkväll, godnatt, godmorgon.

Som ni ser så är jag vaken ganska sent idag. Eller tidigt, eller vad säger man? Klockan är iallafall 04:00, inte många som bloggar såhär tidigt eller sent eller ja, ni får kalla det precis vad ni vill. För mig är det sent iallafall efterom att jag inte har sovit än. Just nu sitter jag i en bil med min vän Helena. Hon jobbar som tidningsbud, det vill säga, kör ut alla era tidningar så att ni har något att läsa på morgonen. Hade en reklamation= (ett klagomål) ifrån en viss Kaj, riktig dryg typ som aldrig någonsin är nöjd. Hur orkat man ringa in och klaga på att tidningen är lite skrapad vid sidan? Gaah, vissa människor gör mig totally galen.

Idag eller igår (Torsdag) fick jag ju hem mitt kära paket som innehöll:
En brun väska med fransar nelly.com (349,00) En marinblå långtröja ifrån WE som jag beställde ifrån nelly.com också (799,00) Jag har fortfarande inte lyckats att få in bilder på det, men det kommer. Jag LOVAR!

Sedan var jag hos min kära Linda och fixade till håret som sedan länge behövdes göra vid, iallafall efter hårförlägningen. Blev mörkt i hårbotten och sedan nya höstens modefärg som är choklad/kaffe brun och blonda slingor över det. Är hel nöjd, som vanligt tack vare Linda.

Sov så gott alla. Nu ska jag sjunga vidare med min vackra stämma och kolla mig i spegeln =D


Här har ni Helena och jag (Jessica) Är vi inte dom snyggaste där är?

Lg mini pc



Denna älsklingen kommer göra mig berömd =)


Mitt paket kom idag

Vaknade upp i morse efter att ha sovit sedan 11 igårkväll. Sovit över 12 timmar, det behövdes måste jag säga.
Gick ut med en kopp kaffe och satte mig med min kära mamma och pratade lite om skolan jag funderar på att söka till.
Frisör utbildningen i Malmö. Verkar otroligt intressant.

Har även fått paket med posten idag. Ska gå ner och hämta det senare idag. Har beställt en tröja ifrån nelly (ska försöka få in en bild) Jag kan garantera er att det inte är så lätt som man tror. Man kan ju inte kopiera bilderna som man alltid kunnat förr. Får ge mig på det igen snart. Beställde även en väska med fransar, otroligt fin och den kommer att bli väl använd kan jag lova.

Var hemma ifrån jobbet igår och måste vara hemma imorgon också, har blivit sjuk igen. Nu får ju endå läkarna ta sig i kragen och ta reda på vad det är för något som lurar i min kropp innan både jag och chefen blir galna.

Nu ska jag gå ut med hunden min. Lägger in en bild på honom :)