Förresten, ny bild :)


Jag är för rolig..

Nu har det tagit evigheter sedan jag skrev IGEN.. Lagom kul för er, nej det tror jag inte heller.
Känns som om jag inte har orkat heller direkt. Denna bloggen är ju mest för att hålla er uppdaterade och inte ens det lyckas jag med, illa illa illa.. Men jag lovar er att jag faktiskt gör mitt bästa, även om ni kanske inte tror det :)

Igår fyllde jag år och blev hela 22 år gammal, det firades lite smått med familj och vänner här hemma. Underbart.
Fick One tree hill säsong 6 av älskling + familj och det blev jag inte lite glad för, för alla som känner mig VET att jag är tokig i den serien och nu fattas jag bara säsong 7 men den har inte kommit ut ännu, eller?
Sedan fick jag och älskling av min mamma och pappa vagnen till bebisen, den är så sjuk mysigt och fin och jag LÄNGTAR tills jag kan köra runder med den, hi hi. Ska fotta allt sedan, sängen och vagnen och sedan babyskyddet som anländer hit idag. Så jag fottar allt sedan, lovar :)

Nu ska jag tvinga min man att åka och handla frulle bulle, hungrig som en GALNING! Bebis är arg också.

Hörs sen, LOVAR ATT FOTTA ALLT IDAG! :) :)

Vecka 33 (32+4)



Jag tycker att magen har sjunkit, vad tycker ni? Får se vad bm säger nästa gång. Imorgon är det föräldrar grupp igen. Ska försöka väcka gubben nu, skriver sen ;)

<3 <3

Usch, jag känner mig riktigt dålig som inte har uppdaterat som jag ska men det har hänt en himla massa att jag faktiskt inte har haft lust till att skriva någonting, har tyvärr inte velat ens. Men nu försöker vi igen. Hoppas på att jag stannar ett tag denna gången åtminstone. Men sen vet jag ju att ni är så söta och läser min blogg ändå, även om jag varit borta ett tag, *fniss* 

Kan ni förstå att jag har mindre än 2 månader kvar att bära runder på denna mage? Jag kan inte förstå att jag snart ska ligga på sjukhus och föda mitt barn, MITT barn. Helt otroligt när man tänker på det, jag blir gaaaaaaalen av tanke för jag längtar så sjukt mycket. Vill ha ut lillen/lillan nu och det är väl inte så konstigt? :) 

Tyvärr blir detta inlägget kort, ska duscha sen kommer en vän.

Skriver sen!

Familjen for life <3