13+4

Illamåendet börjar nog släppa nu äntligen. Kände inte mig så värst illamående imorse och jag har varit oehört pigg också. Så jag hoppas att det vänder nu. Kan inte förstå att jag går in i vecka 14 snart, det går snabbare än jag tror. Och den 1/3 är det ultra ljud, wooho! Längtar efter den lille så otroligt mycket.

Har varit effektiv idag. Varit på körskolan och kört och pluggat teori. Snart är det dags, gick väldigt bra idag.
Sen har jag sökt en massa jobb idag dessutom och det verkar gå framåt för min del nu. Hoppas att allt kan lösa sig för då flyttar jag och Kim nästa månad! Längtar som fan efter att komma i ordning nu :)

Puss och kram på er


13+3

Ja, då har man gått in i vecka 13 + 3 dagar. Mitt illamående har inte gått över än dock men jag hoppas att det går över snart. Har funderat på namn och jag har kommit på att jag inte är så säker på Lucas längre. Var helt spikad på att jag ville att mitt första barn skulle heta det, men nu har jag nog ångrat mig :) Ni får veta vid ett senare tillfälle vad det blir.. Om det är en pojke så att säga. Är det en flicka ska Kim bestämma namn, spännande :)

Malin är påväg hit med sin lilla söta pojke Wilhelm, längtar efter dom. Var så längesen jag träffade dom så nu är det dags minsann! Hon dyker väl upp här snart antar jag. Sen kommer Maria min prinsessa, hehe. Och det betyder MYS helaaaaaa dagen!

Nu måste jag springa, förlåt Maria för att det inte blev ett långt inlägg. Pusspuss


Gott med mat

Då har man fått i sig lite mat idag också, två gånger. Mums. Funderade på att göra kladdkaka innan men jag kom inte så långt. Är väldigt sugen på det dock. Vad är godare än kladdkaka? Äppelkaka dock men endå :)
Ska försöka ta mig till Emelie snart som sagt och hälsa på. Hon har ju flyttat till stan, så skönt att ha henne nära mig så man kan träffa Alexander lite oftare också, blir ju tyvärr inte så ofta nu längre! Ska hoppa ur min pyjamas och klä på mig så man ser lite vettig ut när man träffar folk. Sen ikväll kommer jag somna tidigt. Och imorgon är det fredag igen vilket innebär att jag ska träffa Kim <3 Blir nog mys framför en film och sen på Lördag är det 25års fest för kusin vitamin! :)

Kram på er


Vecka 12+6

Ännu en Torsdag idag och snart helg igen. Känns som om tiden går LITE för snabbt för mig nu. Veckorna bara rinner iväg och jag går längre och längre in i min graviditet, känns spännande men samtidigt lite skrämmande. Man vet ju aldrig vad som väntar en och hur mycket man än förbereder sig så kan man inte vara förberedd nog. Man vet som sagt aldrig vad som väntar. Magen växer iallafall otroligt känner jag. Har MOL värk varje dag nu och det är ju som barnmorskan säger "sådan smärta man får för att det växer" UNDERBART! Snart kanske det syns :) Imorgon går jag in i vecka 13. Jisses! Snart dags för ultra ljud (1/3) evig väntan.. Vill göra det nu!

Gick upp vid 09:00 i morse och var otroligt pigg. Känns skönt att gå upp i tid faktiskt. Man får ut så mycket mer av dagen då. Sover alltid mina 8 timmar. Ringde Maria och bad henne vandra över till mig (som tar 1 min med tanke på att vi bor grannar) väl här blev det kaffe och en massa prat om allt mellan himmel och jord, måste vi göra om oftare! Vi ska bege oss till Emelie ikväll och kolla in hennes nya lya i stan, och hälsa på lille Alexander såklart. Ska bli roligt och kul att tjabba med flickorna som man inte gör så ofta nu längre tyvärr.. Får bli ändring!



Bild ifrån Lördags när Denis och hans band spelade på Club aqua i Kristianstad. Hoppas att det går bra för dom för jag tycker personligen att dom är grymma rockare. Man måste börja någonstans, eller hur? Hade en trevlig kväll med en massa skratt. Var dock otroligt trött på kvällen, man blir faktiskt seg av att se alla fylle-hundar som yrar runder och konstigt nog så saknar jag inte det ett dugg men det är ju för att jag har mitt lilla liv i magen! Kim hade roligt iallafall och det är huvudsaken. Man måste ju ställa upp i ett förhållande, inte sant?

Nej nu ska jag försvinna ner och göra lite lunch hade jag tänkt. Vad ska det bli idag? Spagetti och köttfärssås kanske? Det är ju SÅ gott! Skriver senare igen. Puss och kram


Vecka 12+4

Vecka 12+4

Nu har det gått så långt att jag har gått gravid i över 3 månader. Kan inte förstå det själv ens. Att tiden går så himla fort. Känns som om det var igår jag fick reda på det. Dock har det inte varit en dans på rosor utan nästan det värsta i mitt liv samtidigt som det bästa. Har mått konstant illa och kräkt har jag också gjort. Men det sägs att illamåendet ska gå över sakta men säkert nu i vecka 12 och jag ber till gud att jag inte är en av dom som går med det hela graviditeten. Vill njuta av den lille plutten i magen också =) Det vill min kära pojkvän också. Så han slipper höra mitt eviga gnäll varje dag i 9 månader, stackaren! Uppskattar att han orkar med mig ens. Men så är det. Man ställer ju upp för varandra!



Idag har jag faktiskt varit duktigt. Har ringt till körskolan och bokat tid för körning osv, ska ta tag i det nu. Räkna med att jag är ute på vägarna och kör om 1-2 månader. Bäst att ha körkort när man har en liten också. Så man slipper ta allt på bussen. Kan bli lite jobbigt om man har mycket saker, vilket man har.

Nu ska jag gå ner och äta potatis och kyckling filé, mums! Sen ska jag bege mig till Emelie och Isabella och sedan vidare till min man Kim! Saknar honom <3


6 Januari

Hade en riktig skitdag igår. Mådde illa hela tiden och hade otroligt ont i magen. Blir rädd när jag får ont i magen, man är ju rädd att det ska vara missfall eller liknande. Men barnmorskan sa att det var naturligt att ha ont, för det växer. Och det märker jag gott och väl att det gör. La mig i ett bad igår och sen blev det sängen en stund. Var skönt! Man kan ju nästan tro att jag snart ska föda, så som jag håller på. Men det är dock ett tag till innan den lille kommer ut. Längtar otroligt mycket. Känns bara som att man har så mycket man måste fixa med. Så mycket som måste köpas och allt möjligt. Blir galen, men bara att sätta fart. Det löser sig, eller hur?

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Om jag inte åker till Therese i Osby. Får se hur magen mår idag. Känner mig inte speciellt social när jag umgås med kompisar. Måste springa och små äta hela tiden för annars mår jag illa. Och hur kul kan det vara för er vänner egentligen? :) Ha en liten gris som äter hela tiden, haha..

Nej. Nu måste jag äta frulle-bulle! KOMMENTERA TACK ;)


3 januari

Vecka 9?

Jag kan helt ärligt säga att jag inte vet vilken vecka jag är. Jag är helt förvirrad av alla siffror. Men jag misstänker vecka 9, om inte mindre. Men vi får se. Den 14:e Januari ska jag och Kim till barnmorskan. Var visst inskrivning då. Och då ska dom ta blodprov och väga och mäta och allt vad det är. Blir galen på allt som ska göras.

Blev spådd i Lördags och hon kände på magen och frågade mig om jag var säker på att där bara var ett barn i magen, det är just det att det är vi ju inte. Med tanke på all tvilling-historia som finns bakom oss så finns där en chans att det kan vara två stycken små liv i magen. Tvillingar vid första försöket är inte dåligt isåfall. Jag fasar lite för att få reda på det men är samtidigt nyfiken, såklart!

Nu ska jag gå och få i mig lite frukost hade jag tänkt. Behöver lite mat i magen så bebisen eller bebisarna mår bra!
Ha en trevlig morgon eller middag!

Kram på er


<3 KIM