Alla dagar är inte perfekta..

Jag skrev ju i mitt förra inlägg hur glad jag var idag osv.. Och visst är det väl alltid så (slår aldrig fel) att när dagen börjar bra så finns det alltid någon som förstör det, kanske inte med mening men som förstör endå. Så tack så hemskt mycket för att min dag är förstörd nu. Blää, känner mig mega deppig. Hoppas innerligt att det går över framåt kvällen så att jag kan vara glad hos min älskade pojkvän som jag ska till idag, (förhoppningsvis) om det inte blir ändring där också :/ Men det är inget jag hoppas på.

Något som gör mig glad iallafall är att jag beställde lite saker igår. Tyckte det var dags att förnya garderoben, EHH VA? Hahaha. Jag har verkligen miljoner kläder men har ingen aning om hälften. I vilket fall som helst så beställde jag en midje jacka i färgen grön, oj oj oj. Behövde lite färger eftersom att man lätt samlar på sig mörka, tråkiga färger.
Sedan beställde jag en randig tjocktröja med trekvarts armar :) Skönt att ha en sommarkväll. Allt beställt ifrån nelly.com, älskar den sidan! Aldrig någonsin blivit missnöjd. Och då har jag endå beställt en hel del därifrån ;) Lägger in bilder på kläderna såfort det har dykt ner i min brevlåda!

Hörs sen. Nu ska jag sura och lyssna på musik. Hahaha, skit ner dig Jessica!

Hey, soul sister

Idag är en viss Jessica uppe med tuppen och gud vilket humör jag har idag. Känner mig så pigg och glad, haha.
Har varit inne och dushat och klätt på mig och jag ska snart göra vid mig hade jag tänkt, hur många grader är det idag? Ser varmt ute, får springa och kolla.. Är 10 grader JUST NU i skuggan och då är det ju mer i solen ;)
För denna lilla flicka ska sitta i solen med Maria och dricka latte, och jag tror minsann att jag ska ha min lilla vovve med mig. Var så mysigt sist han var med och han njöt som bara den. Så, man får vara snäll ibland eller hur?
Vi får höras senare. Nu ska jag bege mig, snart iallafall ;)


Snyggve, hahahahaha :D

Kontrakt

Äntligen äntligen äntligen...


Som jag har nämnt tidigare så har jag väntat svar ifrån abk angående lägenheten och idag minsann så ringde dom. Det var väl endå på tiden? Nu på måndag ska vi äntligen skriva kontrakt på lägenheten och får nycklarna den 3:e :)
Längtar så sjukt mycket..

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLGEN....

Vad tror ni?

Nu är det såhär att jag tvekar så otroligt mycket över vad det är för kön på bebisen i magen.
När vi var på ultra ljud så såg dom ingen snopp men den kan ju gömma sig, eller hur? För min mage ser ut som en pojkmage tycker jag. Vad tycker ni?


Vecka 23

Var är mitt fina väder?

När jag vaknade i morse efter hemska drömmar så såg jag en stark sol som letade sig in mellan persiennerna. Men icke då, när jag kollade ut så var det fullt med moln på himlen, jag som blev så glad där ett tag. Sol ljuset ger en sådan otrolig energi, underbart är det. Det går verkligen att slösa på :)

Hade tänkt äta frukost nu, vet inte vad jag ska äta bara. Gröt kanske? Det är gott ibland, mums.
Får skriver mer sen. Bebis behöver också mat :)

Puss&kram

............

Bebisen har verkligen lagt sig helt konstigt. Som en liten klump längst ner, känns helt lustigt :P

Nu ska jag köpa glass, så hinner inte skriva just nu! <3



Där har ni en bild på mig också. Tagen för någon dag sen :) Tycks?

I love my life

Hejsvej bloggen!

Jag tänker inte skriva denna gången att jag ska lova att skriva varje dag. För jag vet med mig själv nu att jag är superduper kass på att hålla det, attans mig. Haha. Får försöka uppdatera så gott det går. Jag och min älskling var och tittade på en lägenhet i Torsdags och jag kan ju bara säga en sak, I FEEL IN LOVE.
Så nu äntligen har vi hittat ett place där vi vill bosätta oss, blev en tvåa (sålänge) 57kvm men känns så mycket större. Super fin och jag längtar tills vi flyttat in. Det enda som jag störde mig på riktigt mycket var toaletten som har kakel & klinkers i en riktigt gräslig färg (typ gul) Men vem vet, kanske blir modernt igen ;) Haha. Ska ändra och måla lite också så vi har planerat, ska visa bilder sen. Längtar så mycket tills den 1/5 om inte tidigare!

Magen växer så otroligt mycket. Och jag är snart i vecka 23, imorgon. Kan ni förstå att det går så snabbt?
Gick i stan med min kära Maria idag och ögonen hamnade snabbt på magen märkte jag. Kul att det syns, speciellt om man har en sådan fin mage som jag har :) Fick beröm av barnmorskan i torsdags, hon sa "Gud vilken fin mage du har. Det är bara bebis där inne" Kul att få beröm, blev helt glad :D Jag tycker det är otroligt vackert att vara gravid, vad tycker ni?

Bebisen

Nu är bebisen omkring hela 29-31 cm och väger ungefär 575-690 gram. Den ser vid det här laget helt mänsklig ut och liknar en liten bebisdocka. Ansikte och kropp liknar dem hos en nyfödd.

 

Bebisen bildar underhudfett i rask takt men ser fortfarande lite röd och skrynklig ut eftersom huden bildas i en snabbare takt än underhudsfettet. Den röda färgen kommer av att huden börjar förlora sin transparens och bildar pigment. Du känner antagligen bebisen röra sig en hel del där inne när den sparkar och slår på livmoderväggarna. I takt med att den växer blir det mindre och mindre plats att röra sig. Ben, muskler och organ växer stadigt.

Bebisen rör navelsträngen och olika delar av sin kropp med händerna för att utforska. Den kan nu suga på tummen “på riktigt”, istället för att bara stoppa den i munnen. Den fortsätter att svälja fostervatten och vätskan och sockret som den får i sig på det viset fungerar som ett komplement till den näring som den får från dig och moderkakan. Du kanske kan känna små “skutt” i magen när bebisen hickar på grund av vätskan den svalt.

Bukspottkörteln mognar och kommer att bilda insulin som hjälper till att bryta ned socker.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 3 cm ovanför din navel. Din totala viktuppgång ligger förmodligen omkring 7 kg . Du kan får s.k. Braxton-Hicks kontraktioner vid den här tiden. Dessa sammandragningar kommer inte regelbundet och bör inte kännas smärtsamma. De är till för att förbereda din kropp inför förlossningen, och kommer att öka i styrka allteftersom graviditet fortlöper.

Du kan kanske känna sammandragningarna om du lägger din hand på magen. Bebisen kan förmodligen känna hur livmodern mjukt klämmer och masserar den, men det skadar inte bebisen så det finns ingen anledning till oro.

Fet fisk kan vara nyttigt för bebisens utveckling och det finns tecken som tyder på att kvinnor som har fet fisk i sin kost föder barn med en bättre utveckling av synen, enligt en studie från universitetet i Bristol.


Ge mig visning på lägenheten

Har nog varit inne på min mejl ca 1500000 gånger idag. Vill ha visning på lägenheten nu så att man kan kolla och bestämma sig för om man vill ha den eller inte, dock tror jag att vi vill ha den. För det priset kan den ju inte se rent förjävlig ut. 2:a på 57 kvm för 5282, är inte det ganska saftigt? Då är den säkerligen sjukt fin, i hope. Huvudsaken är att man trivs sen får det kosta vad det vill. Okej, jag betalar INTE över 6000 för en tvåa, hell no. Men vi ska inte bo här så länge endå, vi ska ju ha antigen en trea eller ett hus sen, beroende på hur ekonomin ser ut. Hus är dock det som står överst på önskelistan. Jag vill ha ett korsvirkeshus men det får jag nog diskutera med min man. Vilka framtidsplaner jag har va ;) Underbart...  Men det är som det ska vara. Man ska ju se en framtid med sin älskling! <3

Vad ska man göra idag då? Mer än att ligga i sängen och dega. Höhö. Jag ska fråga pappa om han vill köra och köpa godis, så sugen på att ha något gott till tv:n ikväll. Något som vattnas i munnen på mig är dock jordgubbar, kan inte min man köpa det till mig. Kostar väl 30 kr för 9 st.. HAHA, tror ni att han ställer upp för mig? Klart att han gör :) Han är ju den bästa som finns, han och bebisen förgyller min dag, plus min familj och vännerna såklart.

Jag kan ännu inte smälta att jag ska bli mamma. Det har inte riktigt gått in ännu, även om magen växer så förstår jag inte det. Det är förmodligen helt normalt eftersom att det är en stor omvändning, tänk att gå ifrån (fest-prinsessa) till mamma. Jag älskar mitt beslut och det är det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv.. Vi ska bli föräldrar till ett litet knyte som är "gjord" av kärlek, vad dumt det låter att skriva gjord av kärlek, men vad skriver man annars? Ni förstår ju !! =)

My baby & my baby - i love you!

hektisk helg

Har haft fullt upp hela helgen, därför jag haft en dålig uppdatering. Jag är inte VAN vid att behöva skriva varje dag. Tycker att jag gör det när jag har en massa att skriva om, men nu är man gravid och har ständigt något nytt att skriva om, osv.. I vilket fall som helst så har jag fått i mig mumsig mat hela helgen, blev t.ex julmat, eller påskmat i Lördags hos farmor som fyllde år dessutom. Gottigottgott!

Maria var här nyss. Smaskiga saker hon hade att berätta. Hahahahaha, jävla killar säger jag bara. Vissa är ju nästan liten skrämmande. Men det finns en kär och go kille i dom allihopa, inte sant? Maria - GO GO GO! Hahaha!

Nu ska jag hoppa i sängen.
Här har ni en bild på mig som idag går in i vecka 23 (22+0) Bebisen är älskad och även min kära pojkvän.

Godmorgeeeen..

Uppe med tuppen? Ja, det kan man kanske säga. Eller nej, kollade nyss på klockan och den är ju redan 9 för fan!
Okej, jag är INTE uppe med tuppen idag! Det är en sak som är säker. Men jag har verkligen vaknat från och till hela natten. Drömt en massa mardrömmar om helt sjuka saker IGEN, kan det inte sluta nu. Jag vågar snart inte sova själv mer. Tur att jag slipper det snart dock, jag och min man ska flytta ihop och om allt går som det ska så sover vi första natten i vår lägenhet den 1/5, kan ni fatta det.. Det är verkligen SNAAAAAAAAAART! Woowoooo!

Blev bara en liten uppdatering av mitt perfekta liv, haha. Ska äta lite frukost och njuta av det fina vädret. Skriver när jag har mer energi, om någon timme eller så :)