Ett ryck..

Nu fick jag ett ryck och bara ville skriva av mig. Känner att det kliar lite i fingrarna nu. Here we go.. Ligger helt ner burrad i min säng nu. Väldigt mysigt, även om jag är helt ensam. Eller oj, Gunnar ligger under sängen (?) och myser.. Hör hur han snarkar och vrider sig, ja min hund snarkar faktiskt.. Men jag älskar honom endå!

Har mått otroligt dåligt dessa dagarna, första gången jag känner mig hyffsat bra är faktiskt nu, i några timmar har det hållt i denna gången. Hoppas att jag somnar snart så att jag slipper tänka och analysera. Till er som inte vet så är jag bäst på att göra det, analysera sönder mitt eget huvud..

Pratade nyss med Rasmus och sa godnatt och så, vi ska inte ses på en vecka, om inte mer! JAG sa till honom att det kändes bra för att vi kanske behöver en lite brejk, utan att göra slut denna gången (ja vi har gjort slut innan) Vill verkligen inte vara utan honom för jag älskar honom. 

Nedan följer lite tips till er (och mig) om hur man räddar sitt förhållande på 7 dagar, taget ur glamour:
1. MÅNDAG: "Identifiera läget. Fråga dig själv hur du känner inför relationen, och din egen del i varför det känns dåligt", säger relationscoachen Madeleine Gauffin

2. TISDAG:  "Fråga om han också känner att ni behöver ta nya tag, och be honom tänka på saken."

3. ONSDAG: "Sätt fingret på vad ni behöver förändra. Har ni för lite sex?  Pratar ni inte med varandra? Har ni ouppklarade konflikter?"

4. TORSDAG: "Skriv gärna upp hur du vill att relationen ska vara för att det ska bli så konkret som möjligt. Be honom göra samma sak. Har ni realistiska mål som ni kan nå tillsammans?"
5. FREDAG: "Åtgärda! Om ni har helt olika viljor i livet kanske ni inte ska leva tillsammans, och göra slut. Annars får ni båda se till att jobba för att relationen."

6. LÖRDAG: "Håll er till vad ni bestämt. Visa på vilja och lev efter ert ömsesidiga beslut. Vad ville ni förändra? Gör det nu, på en gång. Avsätt tid för vararandra och gör något roligt!"
7. SÖNDAG: "Funkar det? Fråga er om motivationen finns där och om det är rätt att jobba vidare. Men om ni fått en nytändning måste ni vårda relationen och ge den massor av ömhet och kärlek från och med nu. Den tar inte hand om sig själv!"

Enjoy life!

<3

Mitt livs största och enda kärlek!!

  

dålig uppdatering igen

Hallåja.

Det är precis som om jag "tappar-stinget" efter några dagars bloggande och bara slutar för att samla på en massa annat att skriva om. Och här sitter jag som alla andra gånger för och beklagar mig och lovar att jag ska börja på allvar, men till vilken nytta egentligen? Jag älskar att skriva av mig och få ut allt men mina absolut närmaste vänner vet redan allt om mig så varför berätta för hela världen? Äch, jag vet inte vad jag pratar om. Haha. Har varit väldigt tankespridd idag och inte riktigt kunnat sätta fingret på mina egna tankar.

Senaste dagarna har jag varit med älskling. Han kom till mig i fredags och det var underbart som vanligt, dock somnade vi ganska tidigt. Kollade på en film och han satt upp i sängen och jag låg med huvudet mot hans bröst, kände sådan trygghet. Jag somnade men vaknade till efter ett tag och då satt han upp och sov, med mig på bröstet. Stackarn, han såg så hjälplös ut. Men fortfarande väldigt snygg. På lördag morgonen åt vi frukost utomhus för att det var så underbart väder och sedan framåt middag åkte min prins hem. På kvällen kom Emilia. Frida, Malin, Deseree och grillade och drack lite vin. Mysigt med sådana tjej-saker ibland.

Var förresten på intervju på Shell i måndags och jag fick såklart det! Men jag trodde inget annat.

Nej nu ska jag sticka. Har inte tid just nu. Uppdaterar sen.

PUSS


Godmorgon folk

Godmorgon.

För och främst vill jag tala om att NEJ låten som jag la in igår handlar inte om Rasmus. Den har inget syfte överhuvudet. Jag tycker att den är bra. Och snälla, kommentera inte med anonyma inlägg det är väldigt frustrerande. Även om jag kanske vet vem det är =D

Såja, jag blev väckt av Rasmus i morse kl 07:00 med ett sms "Är detta Jessica ifrån kristianstad?" Haha, han skulle fjantar sig lite. Förstår inte till vilken nytta dock men lite roligt var det. Jag blev självklart lite irriterad så han skrev "Skulle bara kolla hur vaken du var" Haha, så roligt man kan ha åt en annan sådär tidigt på morgonen.

Blir ett litet inlägg idag för jag ska snart bege mig och sola, känner mig blek nu, även om jag inte är det! Haha.

Ha det bra!
Puss

Irriterad

Hej!

Just nu är jag lite irriterad på allt folk. Jobbar här och har försökt äta min mat (jag överdriver inte) 100000 ggr men det kommer såklart folk precis hela tiden. Här går ju stackars lilla jag och är hungrig. Aja, just nu är magen mätt iallafall.
Talade jag om för er tidigare att jag gick till jobbet idag? Tog en skön liten promenad och det kan jag lova att det var skönt. Jag behövde det kände jag. Förutom att jag gick på en stor satans väska så var det bra, den var ganska tung må jag säga.

Vackert..


Jag går med mobilen i högsta hugg..

Taylor Swift - You´re not sorry

Förresten, här är en låt som är sjukt bra. Finns inget syfte till varför jag la in den, tycker bara om den så mycket.

All this time I was wasting hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down
And it's taken me this long baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again but not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold
And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no
You're not sorry...no, no, no, no

You had me crawling for you honey
And it never would've gone away no
You used to shine so bright but I watched all of it fade

So you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
There's nothing left to beg for
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no
You're not sorry...no, no, no, no
no, no, no, no
no, no, no, no
no, no, no, no


Jag blir så arg

Hej!

Jag satt precis och läste igenom lite bloggar och jag blir ta mig tusan galen. Allt handlar om hur killar behandlar tjejer, och det är hemskt att det ska vara så. Eller hur? Jag har själv skrivit om sådant och jag vet exakt hur det är men jag är mer sådan att jag tycker det är värre för alla andra än för mig själv. Att en kille inte ens ringer sin tjej? Inte ens skriver ett sms? Sådant är onormalt. Att man inte pratar minst 2 gånger varje dag och ringer och säger godnatt, det hade jag inte klarat av. Men det är ju för mig som det är så viktigt. Vad är viktigt för er, sådana saker som ni ALLTID gör, what so ever! Berätta!

I annat fall så har jag inte gjort speciellt mycket idag. Lurade som sagt en vän med ett litet april skämt och försökte lura Rasmus men det gick inge vidare. Sa att min hund Gunnar fått valpar och det är ju väldigt konstigt eftersom att han är en hane, men vem vet? Och sen ska man väl överdriva lite gott på 1a april.. Jag själv har inte blivit lurad, sitter på spikar för att vara beredd så jag frågar alla nu "April april eller?" Haha.

Är på jobbet nu och funderar på vad jag ska göra i helgen. Vill träffa Rasmus för att det var evigheter sedan vi umgicks på helgen, och vaknade upp och kunde ligga kvar så länge vi ville. Det ska bli skönt! Saknar honom, såklart. Sen vill jag träffa Rebecka också och Maja och ja jag vill göra mycket. Det är inte klokt! Men Rasmus ska jag träffa iallafall.

Nej nu blev det här kladdigt, skriver sen.
Förresten.. Spana in mig med min nya lur. Gulligt va?
Hejdå


April april..

Godmorgon!

Idag är det den 1 april och varför har vi kommit fram till att denna dagen är dagen då vi får ljuga för varandra, eller skämta. Om vad som helst i stort sätt. Dock tycker jag att vissa gränser både sättas faktiskt. Jag skämtade med en kompis nyligen. Skrev till och frågade varför hennes pojkvän lagt in bilder på mig på internet och att det var väldigt onödigt.. Hon gick såklart på det och det var ganska skoj! Haha, till Rasmus skrev jag att Gunnar har fått valpar. Väldigt konstigt eftersom att han är en hane. Haha, men det kanske hade kunnat hända. Han har dock inte hört av sig så han kanske inte gick på det då =P Å andra sidan så jobbar han och har inte tid med sånt.

Nu ska jag dricka kaffe, blir mer sen.

Hejsvej