...............................

Jag säger som Maja (gloryglory.blogg.se) jag är inte död jag är bara upptagen. Haha, har varit väldigt mycket med min lille valp och sådär. Men VET NI VAD ? Jag pratade med min prins igår =) Han kommer hem om 9 dagar, förstår ni? Jag är överlycklig. Haha.. Nu måste jag gå. PÖSSS

jobb och saknad

Jag är så himla irriterad just nu för att det kommer folk HELA tiden när man minst vill det på jobbet. Tiden har dock gått snabbt idag och kommer gå snabbt också för den delen MEN det är irriterande. Aja, jag ska snart få komma hem till Gunnar. Ska lägga mig i tid idag.. Har varit en lång dag igen =( Men det är ju positivt.

Träffade Maria och hon åkte med oss till stan. Hittade en tröja på Cubus, jätte fin.. Sen köpte jag och mamma vårt älskade schampo och balsam i 1 liters =D Tigi Dumb Blonde schampo och balsam. Sjukt stora och dom kommer vara hur länge som helst... Ska in där och köpa hår sprayet i 1 liter också =P Sjukt stor.. Hahah..

Nu är det snart bara 2 veckor tills han kommer hem. Kan ni förstå det ? Åh vad jag ska pussa honom ! LÄÄÄÄÄNGTAR.. <3


Ha det bra!

lund & shopping

Vaknade 09:00 av att Gunnar låg vid mitt huvudet. Så han kommer nog ligga där nu hädanefter. Var mysigt att ha honom där.. Blev lite mer vila sedan gick vi upp ! Den lille gossen var ju pigg som sören och ville busa med en inte så pigg Jessica. I vilket fall som helst så väntade jag tills Mamma kom hem och sedan tog hon hand om Gunnar medans jag gick in och dushade.

Kl 12:20 begav jag och han oss till Lund. Och det gick hur bra som helst på tåget, han vilade och snosade på allt och alla. Haha ! När vi väl var framme så åkte vi till Subway och köpte mat. Sen åkte vi till Anna och Gunnar fick träffa hennes Doberman Rex. Haha, det var roligt att se det. Gunnar gjorde sitt bästa för att vara stor och stark framför denna stora hund =)

Åkte till Nova Lund och köpte en ny jacka, en shorta och en annan klänning. Så, sådär har min dag sett ut. Helt underbart. Nu ska jag och Gunnar snart gå och lägga oss och jag ska drömma fina drömmar om Rasmus, saknar honom otroligt mycket <3v Men han kommer ju om 2 veckor =/ Buuuuhhuuu ! Älskar dig gubben..

Här är en sovande gosse på tåget.

i love...........

Nu ligger min ena gose pojke och sover, mitt på golvet. Han är SÅ söt så jag dör varje gång jag ser honom. Hehe, aah min lilla plutt. Känslan är helt otrolig! Usch, jag var ifrån honom första gången igår och det var skit jobbigt.. Kändes nästan som tårarna höll på att falla när jag gick. Åååh, jag är väl inte löjlig? =)

Övrigt så har jag börjat prata mycket med Anna nu varje dag. Det känns underbart att vi börjat få kontakt igen, BRA kontakt.
Ska dit imorgon. Caroline hämtar mig och Gunnar på stationen i Lund, sen ska vi hem till Anna och Gunnar och Rex ska få leka. Hoppas att dom kommer bra överrens. Sen får vi se vad som händer, vi ska i allafall hem sen på kvällen igen. Vill inte att han ska sova borta så tidigt redan.. Har en ny bild som jag ska visa er nedan =)

Om exakt 2 veckor kommer Rasmus hem och jag längtar så otroligt mycket. Kommer pussa ihjäl min lilla prins! Hehe <3

Nej nu ska jag till grizzly och köpa nytt koppel till Gunnar för han hatar sitt tydligen =S

Ha det bra!



Rasmus, Gunnar, Familj & Vänner <3

Åh vilka underbara dagar jag har haft med min lilla gosse. I måndags när vi hämtade honom så var han lite små rädd, allt var ju nytt för stackarn. Men han lärde sig snabbt och sov i min säng hela natten och dessutom igår till idag. Underbar är han. Berättade nyheten för Rasmus igår när han ringde och väckte mig kl 7 på morgonen, tror han blev väldigt chockad men han lät endå glad på något sätt. Ååh vad allt kommer bli bra. Älskar mina pojkar, min familj och mina vänner ! <3

Här har ni en ny bild på Gunnar !


äntligen !!

Idag i eftermiddag hämtar jag Gunnar. Ja, det är min hund. Förstår ni att jag ska bli HUNDÄGARE! Jag är överlycklig.
Han är en Chihuahua/Shih tzu. Visar bild nedan.. Visst är ni sjukt avundsjuka ? =P



Gunnar är den svarta ! Den andra är hans mamma.

världens bästa dag

Detta är den bästa dagen i hela mitt liv. Tänker inte skriva i detta inlägget vad det handlar om, men det kommer =)


ibland är man efterklok =)

Är på jobbet och mår allmänt piss. Hur kan man vara så dum att dricka när man ska jobba dagen efter ? Ja, det är jag i ett nötskal. Kommer aldrig hända igen. Var hos Ellen igår som flyttat till hammar (där jag bor) och hon hade en liten fest. Det var mycket trevligt med roligt folk, så jag klagade inte alls. Skulle bara dricka en öl eller 2 men det blev lite fler. Slutade med att Ellen följde mig hem vid kvart i 1.. Sen somnade jag efter att ha pratat med Anna =D

Haha, jag spelade in ett meddelande till min älskling också. Tyckte att det kunde vara lite sött. Jag sa något i stil med "Hej älskling. Ville bara säga att jag saknar dig jätte mycket" Gulligt va ? Man får vara lite spontan ibland ! Hihi.

Idag ska jag hem och lägga mig i sängen och kolla på "Mama mia" har inte sett den ännu och alla säger att den är så bra. Så vi får hoppas att dom har rätt =)

Hejsvej pluttar


en väldigt trött jessica

Nu sitter jag på jobbet och längtar tills jag får gå hem härifrån. Är mycket trött idag må jag säga. Haha! Kommer bli att jag åker och solar efter jobbet, vill ju bli ännu brunare =P Sen ska jag hem och lägga mig framför tv:n i min obäddade och mysiga säng. Dock hade det varit MYCKET mysigare om min älskade Rasmus vore där och höll om mig med sina varma händer. Hihi! Han kommer hem snart, snart är det bara 2 veckor kvar och kan ni tänka er att jag är FÖRVÄNTANSFULL !

Äter frukost nu för här är ganska lungt. Dricker en pucko och äter en mini baugette med ost på, mums =P Och från och med nu ska jag bli aktiv med att skriva. Måste hitta något sätt att roa Maria som ligger hemma och är sjuk, stackarn..

Nu ska jag återgå till att vara trevlig mot mot offtast trevligt folk. Ha en bra dag !




Ser ni så brun jag har blivit ? =P

nightmares

Ni som kommenterar som anonyma kan väl vara så snälla att skriva era namn, jag har ingen aning om vem du är som kommenterade "we are never gone"

För övrigt så hade jag väldigt svårt att sova idag. Har precis vaknat och detta är väldigt tidigt för mig att gå upp. Drömde mardrömmar som alla andra nätter och jag tror ju på sånt när jag vaknar, det är hemskt. Ska dessutom ringa Anna om 10 minuter så det känns inte så lönt att gå och lägga sig igen. Hade tänkt att jag skulle gå upp och dricka en kopp kaffe och sedan bege mig bort för att träna, det hade varit riktigt skönt och det behövs dessutom idag känner jag. För idag är det en DÅLIG dag, tyvärr..

Längtar efter att Rasmus ska ringa. Sitter som på nålar i förväntan av att höra hur han har det. SNART är det bara 3 veckor kvar tills han kommer hem, kan ni tänka er ?

Skriver mer när jag varit och tränat !

Pusshej


.................

Palla


Inköp!

Uuuh, jag fick ett ryck idag och införskaffade mig en rosa ipod nano! 16 gb.. Haha, den är för söt den och jag kan inte vänta tills imorgon då jag får använda den :)


Just a funny thing ;)

Om dig;
01. Ditt namn: Jessica
02. Din ålder: 20
03. Födelsedag: 24 Juni
04. Syskon: 1
05. Hårfärg: blond
06. Ögonfärg: Blå


Förhållanden;
01. Vilka är dina bästa vänner? Det vet dom
02. Har du en pojkvän/flickvän? Ja
03. Hur långt var ditt längsta förhållande? 4 år. Men ska bli mer med Rasmus.
04. Vem kysste du senast? Rasmus

Grejer;
01. Vad shoppar du helst? Kläder
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? En tatuering
03. Hur många skor har du? 18 är jag uppe i nu, ungefär.
04. Hur många par byxor har du? Några stycken.
05. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej.
06. Vad gillar du att göra? Umgås med vännerna, Rasmus, shoppa, festa och ha kul.
07. Vad gillar du INTE att göra? JOBBA PÅ MORGONEN.
08. Vad gör du först på morgonen? Kollar mobilen.
09. Vad gör du sist på kvällen? Kollar mobilen.
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Jessica.
11. Hur svarar du i mobilen? Tjaaa (Om jag vet vem det är) Eller hej.
12. Vad ser du fram emot? Den 7:e Februari.
13. Sov du ensam inatt? Ja.
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Det kan dom kommentera tycker jag.
15. Spelar du något instrument? Nej.
16. Vad tycker du om dina vänner? Dom absolut bästa.
17. Varför är du inte vegan? Vet inte. Kött är gott.
18. Använder du långkalsonger? Om det är mega kallt. Offtast inte.
19. Har du ångrat något någongång? Ja.
20. Favoritdrink? Allt möjligt.
21. Favoritfyllemat? Kebab tallrik.
22. Favoritbakismat? Kebab tallrik/Pizza.
 23. Har du några hemligheter? Ja.


Har du någonsin;
01. Snusat? Ja
02. Rökt? Ja
03. Hoppat bungy jump? Nej
04. Brutit mot lagen? Ja
05. Fått dig själv att kräkas? Ja
06. Nakenbadat? Ja
07. Varit kär? Ja


Extra grejer;
01. Tar du droger? Nej.
02. Vad använder du för schampoo? Tigi, dumb blonde.
03. Vad är du mest rädd för? Talar jag inte om.
04. Vad lyssnar du på just nu? Mtv.
05. Vilken bil skulle du vilja ha? Någon snygg och snabb audi.
06. Vem fick du senast SMS från? Rebecka.
07. Var vill du gifta dig? Jag vill inte gifta mig.



we are never "gone"

Försöker koncentrera mig med att skriva lite varje dag men det är faktiskt svårare än folk tror som säger "bara skriv" och JA jag "bara skriver" och se hur detta blir ? Inte speciellt intressant va ? Nä, men i vilket fall som helst så mår jag lite bättre idag även fast jag redan har nyst minst 200 grr, haha.

Pratade med en kär gammal vän i telefon innan. Vi har haft ganska mycket att prata om, det märkte jag nu. Denna vännen har varit väldigt dålig på att höra av sig till mig nu dessa dagarna, och jag har nog varit ganska långdragen också som blivit sur för minsta lilla. Men ja, man blir ju ledsen när man inte får prata med sin bästa vän.. Aja, det kanske blir till det bättre. Kanske inte, det får tiden avvisa. Jag har slutat att vara så beroende av folk för man vet aldrig när dom lämnar en i sticket, så bättre att vara ensam va ? Men i vilket fall som helst så ska DU veta att jag bryr mig om dig och saknar "förr" varje dag.. <3

Rasmus har varit iväg i 1 dag nu. Snacka om att tiden går sakta, men väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge.. Fick ett mejl på Facebook igår och han är väl för söt ! Jag älskar honom <3

Ska snart bege mig till stan och sola hade jag tänkt. Måste bli ännu brunare nu innan han kommer hem, vill ju inte att han ska vara brunare än mig. Haha, ser ni så störd jag är ? :) Imorgon bitti åker jag i alla fall till Anna, ska passa hennes lille valp Rex och gå med honom en sväng i stan. Mysigt värre ! Sen ska jag träffa Rebecka och Maria och sen FEEEESTA !

Skriver igen sen. Nu ska jag störa Maja när hon pluggar :)



8 Januari ft. 8 Februari

Hoho !

Nu har min prins åkt till Thailand, känns sjukt tungt men detta ska jag klara ! Jag är så glad för hans skull. Tänk att få åka iväg och göra något som man älskar i ett land som man älskar ? Tror ni det finns någon underbarare känsla ? Därför kan inte jag sitta här och må dåligt över det, för jag vill ju att han ska vara glad. Vi kommer inte prata förrens om en vecka om vi inte pratar på facebook men i telefon. Jag kommer inte att få höra hans röst på 1 vecka =(

Nog pratat om det. Jag ska snart in till stan och möta Deseree eller inte förrens vid 1 men endå. Jag kan inte sitta hemma nu bara och ruttna, UT OCH ROA DIG JESSICA ! Haha. Längtar efter Maria också, vill att hon ska komma hit och krama mig nu ! Och sen saknar jag SÅKLART Maja också. Har inte sett henne på evigheter och hade blivit SÅ glad om hon dök upp utanför min dörr just nu !

Nej nu ska jag göra lite nytta. Som sagt; Jag ska inte deppa ihop nu för att jag inte får träffa min älskling på 1 månad. Buhu ! JAG SKA HA EN UNDERBAR TID MED MINA VÄNNER ISTÄLLET !

Hejsvej



white white white skåne

Godmorgon mina trogna läsare!

Jag vaknade inatt av en sådan enorm snöstorm här nere i kyliga Skåne, kan ni tänka er ? Det var längesen jag såg något liknande men nu är det vitt och fint över hela Skåne eller Kristianstad i alla fall. Så, vad händer idag ? Jo jag har gått och blivit förkyld och fått feber och jag nyser ungefär 1 gång i minuten. Så idag ska jag stanna hemma ifrån jobbet om det löser sig så att någon annan kan jobba för mig ikväll. Har visserligen inte fått svar ifrån min chef, men han hör väl av sig någon gång. Annars är det bara för mig att vandra till jobbet endå. Bad luck ha ?

Rasmus åker imorgon kl 10 ungefär på morgonen. Det känns tomt att han ska iväg i 1 månad men jag vet ju som sagt samtidigt att det är en dröm för honom och jag är så otroligt glad att han får uppleva det. Han kommer ju alltid vara min älskling och jag vill aldrig aldrig aldrig förlora honom ! Men det tror jag att han vet redan =D Så nu fram tills den 8:e Februari ska jag bara räkna ner tiden ganska rejält och ta det lungt, lägga en massa tid på mig själv och njuta ! Umgås med vänner som man inte träffat på länge och sådär, men det blir nog ganska mycket internet också.. Måste kolla varje dag ifall min prins skrivit ! Jag vill inte missa NÅGONTING ! <3

Nu ska jag gå och ringa min chef igen. Måste bekräfta att jag är sjuk för honom, spelade bara in ett meddelande men det känns inte så säkert att det har kommit fram. Man tycker ju att ens chef ska hålla koll på sitt telefonsvar lite mer än en gång. Men som jag sa tidigare, får han inte tag på någon annan så får jag ju helt enkelt gå till jobbet endå ! Bara att bita ihop ! Men då blir jag arg för man ska inte behöva jobba när man är sjuk.

Ha det bra !
Jag älskar Rasmus, min familj & mina vänner SÅ mycket <3



you and you and you make me feel good !

Då ska jag försöka vara lite duktig och skriva igen =) Eftersom att jag inte har några som helst besökare mer än Maria så får jag ju försöka få upp det där igen, även om jag inte skriver just för att få besökar status utan för att andra ska veta vad jag känner idag osv.. Som Maria till exempel.. Hon bor så långt bort nu att hon är beroende av att läsa vad jag känner och veta vad jag tänker och så. Hon är underbar hon ! =) Hon är verkligen en sådan vän som bryr sig till hundra procent och visar på alla sätt och vis bara finns där i alla väder ! Jag uppskattar allt Maria, du gör mig så glad och utan dig hade jag nog inte suttit här idag. Tack tack tack <3

Rasmus har fortfarande inte åkt ifrån Sverige och det är JOBBIGT att inte ha han nära mig även fast jag vet innerstinne att vi kommer att ses igen, men man får ju vara lite orolig endå ? Till er som faktiskt läser min blogg men som inte förstår någonting så ska min pojkvän åka till Thailand i 1 månad och det är ganska jobbigt för mig att hanskas med. Men missförstå mig inte, jag är super glad för hans skull att han får uppleva detta och samtidigt förverkla en av alla drömmar ! Det ska jag också göra en dag, och då är jag ju glad om han är lika glad för min skull som jag är för hans. Önskar dock att jag fick träffa honom EN gång till innan han åker, men man kan inte få allt här i världen! På Torsdag börjar dock nedräkningen tills han kommer hem igen. Jag älskar honom ! <3


so far away but still in my heart !

Snart far min pojkvän iväg till Thailand i 1 månad och det känns väldigt jobbigt att vara ifrån honom. Jag har gråtit ganska rejält redan och mer kommer det bli. Det är jobbigt att vara andra sidan jordklotet med den som man älskar bland det mesta i sitt liv. 1 månad är kanske inte så mycket egentligen, det är ju bara 4 veckor 28 dagar 336 timmar.. VAD SKA JAG GÖRA UNDER DEN TIDEN ? Jag kommer att räkna mycket neråt. Men jag vill också tillägga att jag är glad för hans skull. Att han får uppleva detta.. Jag finns kvar med öppna armar ! Jag älskar dig ! Du gör mitt liv till det de är idag. Tack !