Sista magbilden kanske? :)


13 dagar kvar

Jag kan inte få in i mitt huvud att jag beräknat ska vara en mamma inom 13 dagar, 13 dagar är ju INGENTING. 
Har sagt att jag inte kommer vara speciellt nervös men jo, jag är väldigt nervös nu inför allting. Har ju fått känna på hur det känns och det gör ont och då har jag inte ens känt så som man ska. Bara haft förvärkar, aj aj säger jag. Så jag ser inte framemot smärtan men jag längtar så efter lillan som ska få komma ut, mamma och pappa längtar efter dig hjärtat <3 

Allt är i alla fall fixat nu och det är bara små saker som ska köpas sedan köper vi allt när hon har tittat ut. Tar en tripp till staden och vandrar lite och köper en massa, hon är ju inte lite bortskämd redan :) Vår lilla stjärna! <3

Nu ska jag väcka min kära man som ligger och sover fortfarande, jag vill inte vara uppe själv. Ensamt :( Haha! 
Försöker skriva sen. Kraammiis

Sommar och sol, me like

Sommaren är ju underbar i Sverige, när den väl är här då :)) Men nu får vi hålla tummarna för att den är här för att stanna, åtminstone ett tag. Jag vill i alla fall hinna bada EN GÅNG innan den försvinner igen, så värm upp dig vatten!! 
För övrigt har jag ju suttit ute en del i solen, vilket har varit riktigt härligt. Min pojkvän har köpt cocos olja för att bli EXTRA brun och tro mig, det funkar verkligen. Han har blivit super brun på bara 2 gånger.. Jag satsade på det och la det på armarna och POFF blir man jätte brun, prova det :))



Nu sitter jag här efter att ha varit hos min mamma och pappa och legat på deras tomt och solat, haha eller inte. Jag satt i skuggan mesta tiden med halva kroppen i solen så nu har jag nog bränt mig lite på armen. Är man gravid så orkar man inte sitta i solen alldeles för länge, och dessutom sitta med en handduk för magen, DET BLIR VARMT!! Jag lovar ;))

Nu väntar jag på att min man ska vakna till liv efter sitt hårda pass inatt, (han jobbar nätter) så man hinner umgås lite innan han går på nästa pass, sen är han ledig i någon dag! Jag må tycka det är bra att han jobbar och sliter för sig själv och sin familj men måste också säga att det är så mycket bättre och skönare när han är hemma hos mig!
Hade nog varit konstigt om jag tyckt något annat ;)) 

NU ska jag försöka få upp honom så han får mat i sig innan han börjar igen. Sen blir det sängen i tid för min del. Imorgon kanske det blir stranden, bada? Hade inte suttit fel :)) Eller kanske något "bassäng-bad" så att man slipper all sand och skit. Det är inte alls roligt att ha det i precis hela lägenheten sen, usch och tummen ner för det!

PUSS