.......................

Nu är jag så fruktansvärt förbanad på folk i min närhet, dock inte alla.
Men där finns vissa personer som inte för 5 sekunder är glada för ens skull, inte överhuvudtaget.
Är det bara för att där inte är en massa drama längre, inte jag kan komma till "er" och gråta över eller må kass över? Eller vet ni vad, berätta inte för mig för jag anser att sålänge jag är lycklig så bryr jag mig inte om vad ni tycker, så, fuck you!

Jag är iallafall lycklig som en liten skolflicka igen, känner pirret i magen och det känns som om alla pusselbitar börjar falla på plats. Som att allt börjar bli bra igen efter grymt tuffa och hårda år. Men jag antar att jag förtjänar det!

Ikväll blir det film-mys med de absolut bästa, Helena och Kim! Och det blir det imorgon med, sjukt skönt att bara slappa ibland. Men visst känns det inte som Lördag idag? Helt otroligt, jag ÄLSKAR helgerna annars men nu känns det som om man inte bryr sig längre vilken dag det är. Det lär nog bli ändring på det den 30:e dock :)

Nu ska jag dra! Hörs sen igen, maybe baby!


Jessica is in love

Godkväll!

Som ni kanske förstår så har jag gjort mycket dessa dagarna. För det första har jag gått och blivit kär, i en helt underbar person. Finns ingen som gör mig gladare än honom! <3 Han är min framtid, det är iallafall vad jag vill hoppas på så alla andra som tänker något annat kan hålla det för sig själva.



Har blivit en del festande nu sedan jag skrev nyss, det är inte bra alltså. Måste lugna ner mig på den biten. Både jag och Helena. Men det blir ändring på det nu. Helgen som kommer blir det bara att slappa. I hope, eller om man kanske samlas ett gäng och kollar film eller något. Dock ska jag se om jag kan ordna upp något. Något skoj! :)



Emma, Helena och jag! Snyggingar ;)