Right thing to do?

</3
Det kan man fråga sig själv ibland. Det känns ju riktigt bra. Men är det rätt? Hur många gånger man än ställer frågan till sig så blir man inte klok på det. Man kan ju grubbla i evigheter, det är tufft. Men men.. Jag tänker inte svälja min stolthet denna gången. Aldrig i hela mitt liv. Är inte ens ledsen över det. Känns som att mitt liv kommer leda till något riktigt bra, hoppas verkligen det :( Jag menar, 3 år? Det är väl inget man bara glömmer sådär över en natt men man måste verkligen försöka att gå vidare med sitt liv, vara öppen för möjligheterna osv.. Annars stannar man på samma ställe hela livet, och vem orkar det? INTE JAG =)

Idag är schemat fullspäckat:
Ska åka och lämna en massa cv
Lämna in mina skor på lagning
Ta en fika i stan med Helena (Såklart)
Försöka se om jag kan få över alla nummer i telefonen ifrån Sim-kortet
Kanske åka till badhuset (?)
Kolla film

Kanske blir mer, vem vet? ;)



Tack för en trevlig kväll

Tack!

Hade en helt otroligt bra dag igår. Den var riktigt rolig. Tackar alla för en trevlig kväll. Alla skratt, allt sjungande. Går inte att förklara men vi hade svin roligt. Och även om det blev lite bravader lite senare så "kryddade" det stämningen lite bara. Sånt kan vara roligt också sålänge ingen blir skadad. I detta fallet blev ju ingen det!! :)

Vi har hunnits städa upp efter allt igår, ni ska bara veta som här såg ut när vi vaknade. Jisses, det var inte att leka med. Flaskor och burkar ÖVERALLT och en massa chips och allt annat på golvet. Haha, det är inte lätt att hålla i en fest, eller hur Helena? (Helena var värd för kvällen) Trots allt stök och en massa städande så har vi lyckats få i oss lite kaffe och snart ska vi bege oss vidare hem till mig och sedan mot Fjälkinge. Vad vi ska göra där berättar jag senare med lite bilder, nu är ni allt lite nyfikna va? ;)

För övrigt vill jag bara säga till en viss person R att jag är sjukt besviken. Alla falska förhoppningar och alla falska spel. Hur orkar du vara den personen du är? Hur orkar du bete dig som en barn-unge? Och hur orkar du framförallt göra såhär VARJE GÅNG? Jag håller med om att jag borde lära mig efter ca 10000000 försök. Men det är ju något som drar mig till dig, men det får vara nog nu. Det går inte att bara EN vill och kämpar.
I'm better of without you!



Ingen utekväll, bara myskväll

Hejhej!

Nu är jag redo att skriva igen, mysigt visst? Idag har jag varit och lämnat lite cv överallt. Det är det tråkigaste som finns men man måste göra det. Det är viktiga saker vi håller på med här. Japp japp! I vilket fall som helst så hoppas jag på det jag sökte idag, vi får se om dom hör av sig men det lät positivt iallafall. Fast man kanske inte alltid ska förlita sig på det. Det är inte direkt det bästa, nästan bättre om man tänker lite negativt för då blir man positivt överraskad sen när dom väl ringer och informerar en att man fått jobbet, WOHO GRATTIS!!

Nu är jag hemma hos Helena, vi skulle egentligen göra i ordning en massa tills imorgon men vi orkar verkligen inte. Sitter här som två lata maskar och gör ingenting men visst får man vara lat ibland? Det är nyttigt att ta en slappe-dag och inte göra någonting. Doppa ner fötterna i ett varmt fot-bad, gud så mysigt. Får nog ta och köpa mig ett sådant så jag kan bada dom små =D Annars kan man ju alltid använda sig av badkaret, det går ju likabra!
Ska nog göra det faktiskt, värma ett glas oboy och lägga mig i ett varmt bad med en massa ljus runt mig, kan det bli bättre? Visst är ni lite sugna på att göra samma sak? Det tror jag.

Ikväll sker inte så mycket. Ska mest slappa. Se om det kanske går någon bra film på tv:n, för jag orkar verkligen inte hyra någon. Bara SÅ drygt att åka in. Och hade jag åkt in så hade ju hela min slappe-dag gått till spillro, eftersom att det tar ca 1 timme att hyra film (iallafall för mig) och 1 timme är värdefull tid. Hahaha, psyko-jag!

Förresten, berättade jag i min blogg igår att jag och Helena var ute i skogen och körde? Nej! Tänkte det. Fytusan vad läskigt det var. Vi lyckades få en film på det. Hade jag vetat hur man lägger in den så hade jag lagt in den. Kan någon tala om för mig hur man gör? Snälla!! *Sitter på knäna och ber*
Hahahahahahahahaha

Puss och kram sötnosar, nu ska jag ta och vila (eller något)


Late night show med Jessica!

Välkomna till "Late night show" !!!!

Jag vet att jag är sjukt seg på att skriva i min blogg, men det är ju såhär att jag har jätte mycket att göra om dagarna. Upptagen kvinna, ni vet. Eller där ljög jag kanske? Jag är nog lite av en glidare just nu. Sökte dock jobb idag och bokade ytterligare tider på körskolan. Det närmar sig med snabba steg, SNART kör jag med egen bil och eget körkort. Ja, jag har varit olaglig och kört utan körkort, dock bara någon meter, för att se hur det kändes. Fy på mig! =) Men visst får man vara lite busig ibland? Det är vi nog alla, på ett eller annat sätt.

Iallafall, jag har numera varit ledig i 10 dagar och 8 återstår. Jag har inte mer än 22% på jobbet nu och det suger riktigt mycket. BAJS på ER!! Det räckte tydligen inte att bli riktigt förbannad heller. Men ingen fara, jag kommer inte bli långvarig där endå för att jag är bäst och kommer snart att få min dröm karriär, tur att man kan vara positiv trotsallt! Men det ska man vara, det är väldigt viktigt enligt mig, POSITIVITET KOMMER MAN LÄNGST MED!

Nu sitter jag hos Helena. Klockan är ju lite över 01:00 nu. Gah, drygt att bara sitta rätt upp och ner. Ni som inte vet, så ska hon jobba inatt. Jag tror inte att jag hade orkat med natt. Jag menar, jag gnäller för att jag jobbar till kl 00:15, haha! Synd att man inte kunde hitta ett jobb där man bara jobbade ungefär 2 timmar. Hade ju räckt alldeles utmärkt, men sådan tur har man väl inte. Och även OM man hade jobbat 2 timmar så hade man ju inte fått ut så mycket pengar på det. Men men.. Märker att jag börjar bli trött nu för nu skriver jag om helt oväsentliga saker. Ofta ni faktiskt tycker detta är intressant, eller ni kanske tycker allt med mig är intressant? Who knows..



Jag och mitt vin, måste dock göra vid mina naglar snart. Görs på Red nails


Ute kvällen igår blev lyckad!

Hej blogg-vänner!

Igår var det Lördag och igår var det fest som gällde. Begav mig först till Helena där det var en massa folk.
Hon hade släkt hemma hos sig för denna lilla tös fyller 20 på Tisdag så firades lite redan igår.
För att fira det lite extra begav vi oss hem till mig och startade kvällen med tårta (som blev över) MUMS!
Gjorde vid oss och satte oss ner för att dricka lite vin, taggad var man, JAPP JAPP! Drog sedan till banken där det var fullt ös med live-band osv.. Nice! Vem gillar inte att gå ut en Lördagkväll liksom? Hellre Lördagar än Fredagar för endast en massa pluttar ute på Fredagarna, tyvärr!!

Här har ni lite bilder ifrån gårdagen:

Jag och Helena, redo kvällen och snygga som fan!



Fullspäckat schema.

Hej bloggen!

Man kan ju lugnt påstå att jag har haft ett fullspäckat schema. Mycket som har uppstått både positivt och negativt måste jag säga. Förstår att ni tycker det är tråkigt att jag bara skriver ibland men jag ska skärpa mig (som jag säger varje gång) Jag lovar att jag ska försöka iallafall, det hade ju varit roligt med lite kommentarer om vad jag ska skriva om osv, för det är svårt att veta.

Färgade håret igår, blev mörkare än jag trodde. Blev svart(?) i botten och sedan en lite ljusare färg över och mina blonda slingor som jag helt enkelt inte kan leva utan, är ju blond i mig själv så hade känts konstigt om dom försvann helt. Nej nej, lite blond vill jag allt vara fortfarande, ska slänga in en bild snart!

Var på intervju idag. Talar inte om var eller vad för det är lite hemligt, nyfikna va? Men jag kan ju säga att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Garanterat! Lovar att berätta när det närmar sig osv!



Isn't she lovely? Isn't she wonderful? :P