Lyckligast i hela världen

Nu känner jag lycka i precis varenda liten del av min kropp. Jag är så glad över allt jag har i mitt liv. Kim, bebisen i magen, familjen och vännerna. Måste vara världens lyckligaste tjej just nu. Träffade Kim och visst var vi inte tillsammans länge men jag blev gravid och vi valde att behålla bebisen, vilket är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Vi är glada och lyckliga och längtar efter vårt fina första barn. Vår kärlek är starkare än någonsin.



Gutten morgen

Jaha, ny dag och nya tag. Jag somnade vid 22:30 igår ungefär eller det var då jag sa godnatt till min älskling. Sen kollade jag lite på tv och somnade väl vid 23:00, skönt som tusan. Men jag drömde hemska drömmar inatt. Ja, jag drömde verkligen 2-3 stycken som jag faktiskt kommer ihåg, brukar man komma ihåg alla? Huh! Vill inte ens skriva dom här för det är inget jag vill bli påmind om även om det var lite komiskt också, hahaha..

Bebisen mår bra idag. Verkar vara väldigt snäll mot sin mamma. Men peppar, peppar ta i trä, haha =)
Snart ultris ljudis, hiiihiii! Längtar ihjäl mig. Nu ska jag äta upp min gröt, mums! Hörs sen. Kram


Evig väntan..

Sitter i evig väntan och väntar på min KESO som ska vandra innanför dörren snart =) Åååh jag är så sugen!!

I övrigt har dagen varit bra, jag har legat och degat hela dagen. Tog mig tid att plugga lite också till den satans teorin som jag ogillar så mycket för tillfället. Hur många gånger man än läser boken så får man ju inte in det i huvudet. Ja, jag säger då det.. Jag gör så gott jag kan iallafall och det är huvudsaken. Hade ju behövt ha körkortet tills lillen tittar ut, men det hinner jag =)

Nu ska jag snoka vidare här på nätet. Snart dags för KESO, wiiho!

Kram

På hugget


Man kan ju lugnt säga att jag är skriv galen idag. Fick sådan känsla i hela kroppen =) Ibland är det underbart att skriva av sig till sina nära och kära men även nya besökare. Håller ni inte med mig?

Nu är det inte mer än 5 dagar kvar till ultra ljudet och då får jag och min K se våran lilla skatt som ligger i magen. Vi längtar ju så att vi håller på att bli tokiga här. Håller tummarna för att allt är bra med det lilla livet, vad gör man som blivande föräldrar annars? Jag tycker endå att jag har levt mitt liv ganska normalt sedan gravitetens start. Jag har dock varit dålig på att äta fisk 1 gång i veckan. Men gör verkligen alla det och följer det till punkt och prickar?
Har fått inbillningar att barnet kanske inte mår så bra osv.. Man blir ju orolig, det är väl normalt?..

Jag hoppas att våran skatt mår bra iallafall, längtar efter att få se han/henne <3


Malin och hennes son Wilhelm varit på besök

Nu har Malin och hennes son Wilhelm precis åkt hem. Kul med sällskap, och kul att se hur han växer för varje dag som går. Så söt och sin mor upp i dagen :) Nu längtar jag ännu mer efter min och Kims lilla skatt :)



Vad är bättre än ett barns skratt egentligen? :)

Godmorgon

Vissa nätter är ju helt omöjliga. Jag drömde en massa konstigt inatt om hundar som jag skulle hitta hem till, eller vad det var. Spännande värre må jag säga men man ville ju inte vakna sen, men vad gör man åt det då? =)

Idag ska jag väl inte göra mycket mer än att vänta in Malin och lille Wilhelm som jag ska mysa med såhär på morgonkvisten. Han är för söt den där lilla sötnosen. Bara längtar så otroligt mycket efter min egen lilla plutt i magen. Ihhihii!

Skulle bara skriva ett morgon inlägg så att ni vet att jag lever idag! =)
Skriver efter mina vänner varit här.
Kram på er

Ett blogg inlägg tillägnat Therese Svensson

Nu har jag fått skäll för att jag inte har skrivit blogg på länge. Och jag måste ju faktiskt sparka mig själv (om jag hade kunnat) för det är dåligt av mig. Men here we go, ska försöka skriva ett någorlunda bra inlägg, för en gångs skull! Hoppas inte att detta raderas. 

Jag gick in i vecka 17 i fredags och jag känner mig inte alls pigg och glad som jag var innan. Är trött och seg och mår illa. Spydde upp all mat 3 ggr i Lördags och det var inte alls kul. Kan inte illamåendet gå över nu? Jag har väl den dåliga oturen att gå med illamåendet under hela graviditeten vilket jag inte hoppas på. När det gäller vikten så ligger jag fortfarande på + 0,5kg vilket är lite för lite tycker jag. Magen är stor ibland men idag syns det knappt att jag är gravid. Tycker att den kan växa till sig rejält nu och att illamåendet kan gå bort, då mår jag bra! På Måndag är det ultra ljud och jag längtar så otroligt mycket, äntligen får vi se våran lilla skatt och kanske får vi se om det är en pojke eller en flicka som ligger där inne och busar. Längtar så jag håller på att dö <3 Men vem hade inte gjort det? Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen lägga mig och vila lite. Sömn är alltid bra. Min prins Kim är saknad! <3


Jag i veckan 17


Bebisen

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 14-16 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

 

Stora förändringar är på gång! Fostret börjar nu bilda livsviktigt underhudsfett, något som fortgår fram till förlossningen. Underhudsfett är viktigt för att kunna reglera kroppstemperaturen och för ämnesomsättningen. Vid den här tiden består din bebis vikt av ungefär 85 gram vatten och ett halvt gram fett. Efter 40 veckor är motsvarande siffra c:a 2.4 kg fett av den totala födslovikten på 3.7 kg.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa.


Var bara tvungen... :)


Detta är Marias riktiga jag. Lika flummig som vanligt, hahah!