Helgen

Ja, denna helgen har verkligen varit helt perfekt. I fredags jobbade jag 17:00 - 00:15 och det var väl helt okej. Min älskade kusin kom till jobbet och höll mig sällskap, är det inte skönt när ens kusin bara kan dyka upp sådär och göra jobbet SÅ mycket roligare =D I lördags var det först staden med mamma och pappa. Hittade bara en skön lång stickad tröja som jag tänkte att man kunde tajts under, skönt nu i höst vädret.

På kvällen åkte jag och Maria hem till kusinen igen och förfestade, det slutade med att jag hade druckit 1 flaska vitt vin, 6 cider och 2 öl. Herregud ja, hur fick jag ner allt ? Jag kan lova att det kändes på söndagen sen. I alla fall så stack vi ut sen, jag och min kära killkompis stack till Hessle baren och drack vidare. Sedan begav vi oss hemåt för att sova, skönt !

Söndagen var mindre rolig, jag fick igen allt jag hade druckit. Jag och Emilia städade lägenheten och sedan gick vi och köpte 2 pizzor, för visst får man vara lite slapp och sådär dagen efter. Gott var det och vi somnade som små barn efter det. Vaknade och åt vidare sen somnade vi igen, aaah kan inte bli mer slappa än så. Älskar den flickan otroligt mycket !

Imorgon Tisdag ska jag till Lund och lämna av lite saker som jag fakiskt inte vill ha här mer. Det är saker som är Rasmus. Ett par shorts och lite sånt, vill inte att han ska ha en andledning att komma och hämta det, och det är väl endå ett bevis för honom att jag inte vill mer ? Eller vad tycker ni ? Usch jag förstår att ni inte vill kommentera mina inlägg, har nog bara fått 2 stycken sedan jag började skriva, men snälla. RESPONS TACK ! =D Och vad vill ni att jag ska börja skriva om ? Tacksam för lite kommentarer som sagt.

Förresten, jag lägger in en bild på min utstyrsel ifrån lördags. Vad tycks ?
Nu ska jag hoppa ner i sängen, godnatt bloggen !


Klänning ifrån Cubus 199:- & jeans - tajts ifrån Bik bok 149:- Fint va ?

utgång

Ikväll blir det utgång med alla möjliga folk!
Ska bli riktigt roligt, maria ska med bland annat.
Lägger in bilder på min utstyrsel sen :D :D

Hörs, ska duscha!

The ex effect

Jag kommer ihåg en kväll när jag var väldigt irriterad över lite saker som hade hänt under dagen. Då helt plötsligt mitt uppe i mitt irritations-beteende så skriver ett ex, "hejhej" på msn. Och genast brast allt, blev så fruktansvärt förbannad! Haha nu kan jag ju bara skratta åt det, men han är verkligen en sådan person som man blir irriterad på ännu mer och eftersom att jag känner honom innan och utantill så tog jag ut min ilska på honom, stackarn.. Han måste ju ha blivit helt ställd över min ilska. Men visst är det så att ex kommer alltid att vara ex och det går inte att ändra på. Man.. Eller JAG kan inte vara vän med ett ex för det finns alltid något som inte är ouppklarat eller åtminstone i alla mina förhållande. Saker man inte riktigt pratat igenom eller helt enkelt så har man bara tagit sitt pick och pack och gått. Ja, nej jag kan inte tänka mig att kunna bli bra vän med mina ex. Okej jag kan hålla med om att jag hade kunnat bli det med jätte gamla, som man var tillsammans med när man gick i 5:an eller något, men jag hade ett förhållande i 4 år (ALDRIG VÄNNER) och nu mitt senaste 2 år (ALDRIG VÄNNER), jag klarar inte det! Men det är ju min åsikt, skriv om ni tycker annat.. Nog pratat om det.

Imorgon ska jag till staden med min mamma & pappa, ska se om jag kan hitta något nytt som jag kan ha på mig på Lördag. Har visserligen redan köpt nya kläder och så men inget jag vill festa i direkt. Så, nu ska jag hitta mig något riktigt tjusigt så att man HELT klart blir finast på festen !! Jag ska dessutom försöka lägga in lite bilder på det jag har införskaffat också, har bara inte orkat ta kort på det. Men det kommer, det kommer..

Sen har jag en sak till att skriva och det är att jag fortfarande är ny här, jag gör mitt bästa jag lovar ! Men ni får gärna börja kommentera lite så att man kan få lite respons, you know !! Nej, nu ska jag krypa ner till sängs men först blir det en kvälls ciggarett !! Mums mums.. Ha en trevlig kväll gott folk.. Kraaaaamis


Carrie Underwood - You won't find this

Finns absolut ingen bättre låt som förklarar mig tillstånd just nu, hjärte krossad? Men som en älskad vän sa idag "Det är inte han du saknar, det är närheten." Och det kanske är så? Jag önskar ju ibland att hans armar runt mig även fast jag vet att han inte är värd det. Han är inte ens värd att tänka på, för att han har sårat mig så innerligt mycket. Krossat hela jävla mig förfan, och inte bara en gång.. Utan hm, 1-2-3-4 gånger kanske, då är det illa va? Ja jag tycker verkligen att det är illa. För efter åtminstone 2 gångers "uppehåll" eller vad man ska kalla det så borde man veta vad man vill. Men men! Inte denna karlen, eller oj förlåt, pojken! Skitsamma han är ett jävla as!

Påtal om as så kom jag och tänka på en sak idag. Jag klarar mig utan dom! Förutom vissa nätter som kan vara jobbiga, så mår jag riktigt bra. Jag har gjort ett val och jag har valt bort vissa för att släppa in nya och det är nog det bästa jag har gjort. Jag behöver INTE dom!

I alla fall, min dag har varit perfekt =)
Ha det bra läsare (om jag nu har några, haha)

Shopping shopping shopping, love love love

Igår Onsdag jobbade jag ifrån 17:00 - 00:15, det var faktiskt rätt lungt och skönt. Men samtidigt stimmigt så tiden gick ju snabbt som fan! Det var skönt att komma hem ifrån lite i alla fall, så att man inte sitter sönder stolen.

Idag var jag i stan med Linda. Åkte först in kl 09:00 för att göra vid mina naglar hos Linda =D Sen tog vi en tripp på stan. Hittade en jätte fin stickad klänning ifrån H&M för 199:- Och ett par jeans-tajts på Bik Bok för 149:- och sedan mina ÄLSKADE skor ifrån scorett för 1199:- =D JAG ÄLSKAR DOM!! Det var allt för mig. Kommer bilder sen!

Tack och hej

Ny dag, Nya tag

Hej bloggen!
Idag vaknade jag hyffsat tidigt eller jag blev väckt som vanligt. Min telefon ligger precis bredvid mig ringer och min meddelande signal har faktiskt börjat bli störig nu "Hey sexy, you got a message", kanske ska byta? Äch.. Nog pratat om det. Ifall så steg jag upp kl 11:00 och jag VET att det är sovmorgon för många men inte för mig som annars går upp vid hum, 1. Tog en jäkligt god kaffe med min älskade mamma och sedan kom Maria, vi pratade om morgon dagens shopping på Nova lund, åh det ska bli så skönt. För visst är det den absolut bästa terapin? När man är ledsen och nedstämd så ska man faktiskt ta sig i kragen.. Klä på sig något fint och bege sig för att shoppa ännu finare saker med en helt underbar människa! Kan verkligen inte bli bättre..

Ikväll ska jag jobba, eller ja. 17:00 - 00:15 och det ska faktiskt bli skönt på ett sätt, träffa en massa folk!
Nu ska jag gå ner och köpa ciggaretter.. Och JA, jag har börjat röka igen. Men vet ni vad, jag älskar det.

Skriver lite senare!
Puss & Kram


Och du kallade dig en vän?

Ack ack ack. Jag har nog varit med om världens sämsta dag idag. Eller ja, änsålänge iallafall. En kompis som sviker ett löfte, en oskriven lag. Enligt mig iallafall. För enligt mig så går man inte och "hånglar-upp" sin kompis ex efter 2 veckors tid. Nej, för det gör man verkligen inte. Jag tror det är fler än jag som tycker det. Eller ja, jag skiter i vilket vad andra tycker det är endå min åsikt som räknas. Men jag mår verkligen illa, för detta är ett sånt tabu att jag inte ens kan förklara. Och Rasmus är ju verkligen inte mycket bättre, även om det inte handlar om honom denna gången. Det är inte han som får mig att bli så jävla förbannad och ledsen. NEJ, för det är vänner som ens har mage att kalla sig för vänner, ni 3.. Puuh.. Ni är äckliga! Och så fattiga, och så jävla idiotiska. Gå och lägg er!! Patetiskt.. Men som dom säger, det kan man gör får man ALLTID tillbaka och ska jag vara helt ärlig så ser jag fram emot den dagen =) Då ni alla får känna hur det känns.. Rätta mig om jag har fel, men MAN STRULAR INTE MED SIN KOMPIS EX.. DET ÄR TABU!!!!!!!!!!!! OSKRIVEN LAG!!

Sådärja, nu släppte lite av ilskan iallafall. Och jag ska försöka få lite skönhetssömn så att man är söt imorgon också. Haha! Sov så gott allihopa och dröm fina drömmar!! <3




En liten tripp

Hej gott folk!

Idag åkte jag och Maria in till staden för att jag hade lite ärenden där inne som jag var tvungen att uträtta. Det gick först inte alls som jag planerade, men som tur var så fixade jag det. Jessica kan ALLT. Så jag ska iallafall tillbaka till staden vid 17:00 för ytterligare ärende. Måste måste måste.. Kan inte gå och hålla på såhär mer, blir arg på mig själv.. Men det får man väl bli ibland? Så att man lär sig lite vett, haha.

Och sen förstår jag inte hur du tänker alltså. Arghhh jag blir så GALEN rent ut sagt. Jag tycker verkligen synd om dig för att du har misslyckats så många gånger nu. Stackarn, du borde helt seriöst söka hjälp för ditt beteende. För som Maria säger; "Hur kan en människa vilja en annan så mycket ont?" Ja, jag håller verkligen med där. HUR GÅR DET IHOP? Ena stunden säger du det ena och andra stunden det andra, vad är det som inte står rätt till där inne i din lilla hjärna? Gaah...
Nej nu får jag lugna mig innan jag får cp-spel här..

Nu ska jag gå ner och sätta igång kaffebryggaren, eller hur är kaffe det bästa tänkbara som finns när man röker? Samtidigt alltså. Jag ÄLSKAR iallafall det. Ska även se ifall Maria kan slita sig ifrån plugget (ännu en gång) och hålla mig sällskap, ännu bättre isåfall!!

Förresten,
Min blogg är fixad av gloryglory.blogg.se - Check her out!

Hej svej



Cuz it's my life, right?

Jahapp. Då var helgen över igen. Och jag ligger i min säng med datorn i knät. I fredags drog jag hem till min kusin Emilia och drack lite vin, rödvin faktiskt. Det blev ett som heter Chill out och det är mega mega gott, även fast det var RÖTT vin.
I vanliga fall dricker jag bara vitt eller någon annan sorts dricka.
I vilket fall som helst så blev det en lugn kväll, dock inte för min del.. Som vanligt så blev jag ju kvällens pajjas. Men visst ska man bjuda på sig själv?

I lördags var jag bakis och mådde inget vidare. Så jag tog det FÖRST och FRÄMST väldigt lungt och sedan kom Maria hit. Drack med mina föräldrar, alltid lika kul. Maria fick en jävla massa dricka, haha.. Jäger, Hot shot, osv.. Men såklart så blev hon inte full endå. Idag har jag bara tagit det lungt, har inte orkat göra något. Får se vad som händer ikväll =P Ska jag? Eller ska jag inte?


har jag gått och blivit lat?

Det har jag börjat fråga mig själv. För nu är det såhär att jag har suttit hemma varje dag sen i LÖRDAGS. Förutom i Onsdags för då jobbade jag, jäkla tur är väl det annars hade jag fastnat i sängen för evigt. I vilket fall som helst så ringde Deseree mig idag och skällde på mig för att jag "VAR TVUNGEN ATT KOMMA UT" - Tack vännen. Och sedan har dessutom Maria varit ett himla stöd. Ni är mina hjärtan <3

Jag tänkte prata lite om falskhet, alltså exempel på en kär vän till mig som står mig nära. Hon har då flyttat ihop med sin pojkvän (urgulligt) och dom har det bra tillsammans. I vilket fall som helst, så har vi för vana att träffas varje dag och prata om allt. Hon är som en blogg typ, man berättar ALLT. Och eftersom att hon har flyttat så får vi prata i telefon.. Och jag ringer henne när hon sedan säger "Jag ringer dig om en timme" Javisst, efter 5 timmar har fortfarande inget hänt. Och telefonen är fortfarande tyst klockan 23:30 på kvällen. Är inte detta falskhet? Eller är hon bara glömsk? Några kommentarer!! Jag har inget emot denna vän, så detta är inget "tomt-hot" eller vad man nu säger..

Ha det gott folk!!


Utgång och uppgång?

Japp. Utgång blir det ikväll med Maria :D Kan det bli bättre? Sen det här med uppgång/gå-vidare. Känns bra just nu! Men man vet ju aldrig. Skriver mer sen, hej!

maybe..

Jag har planer på att kanske börja skriva min blogg på engelska. Då jag faktiskt är intresserad av det språket, och är lite rädd för att tappa om jag inte skriver lite. Eller man kan kanske iallafall skriva någonting längre ner eller så? Några förslag på det? HAHA.. Jag får inga kommentarer endå så jag antar att det är jag som avgör det..

Jaha, vad ska man skriva om nurå? Jag tänkte faktiskt på en sak innan... men SJÄLVKLART så har jag glömt vad det var. Får uppdatera senare.
Haaaaaj!

Ingången för mitt nya liv.

Sitter här och lyssnar på Busta Rhymes ft Linkin Park - We made it.. Riktigt bra låt men väldigt konstig blandning av olika musik stilar. Men dom har lyckats, ÄNNU EN GÅNG!! Den tycker jag verkligen att ni ska lyssna på.. 

Ja, nu har jag insett att jag faktiskt älskar livet.. GUD VAD LÄNGESEN DET VAR!
Gjort vid mitt hår, mina naglar, letat fester och levt livet. Mer blir det! Äntligen börjar det blir (bra). Sakta men säkert.


Såhär blev dom.. =D



Och detta blir morgondagens dress =D

Stressiga- Jessica

Jag undrar varför jag alltid lyckas bli stressad överallt. Tror det är som mina föräldrar säger faktiskt, "Jessica.. du ska alltid ha saker och göra. HELA TIDEN. Kan du inte bara stressa ner några kilo?" Ja, dom sa faktiskt kilo. Haha!

Dagen har sett ut som förljande:
Gick och startade den älskade kaffe bryggaren, TACK FÖR ATT DEN FINNS.
Sedan begav jag mig ut på utflykt. Tog min små ben och gick till Maxi där jag inköpte,
Protein drycker & Tuggumi.
Sedan gick jag inom Shell och hälsade på min andra familj. Mycket trevligt.. Tog en kaffe (to-go) och fortsatte hemåt.

Och NU,
sitter jag och mitt stress huvud här.

Måste gå... så  jag skriver sen! HEEEEEEEJDÅ


HEEEEEEJDÅ

HEJDÅ
nu åker jag till jobbet
18:00 - 24:15

Back on track

Ja, vad ska man säga. Vad har hänt nu sedan sist?

Jag börjar nog bli gammal. För jag har inte lika roligt längre.
Man har väl alltid roligast som barn? Det är iallafall vad jag inbillar mig. Så springer jag runt och saknar det gamla.

Förlåt. Jag har svårt att blotta mina känslor.