Idag firar vi in 2010

Hej alla läsare.

Jag vet att jag lovade att skriva varje dag, men kolla så glömsk man kan vara! Har dessutom inte haft varken tid eller ork. Graviditeten gör att jag inte mår speciellt bra. Har mått så otroligt illa dessa dagarna, sen sist jag skrev så det är helt sjukt. Jag bara längtar tills detta illamåendet går över så att man kan börja glädjas åt att vara gravid på en helt annan nivå. Jag är dock glad att jag inte spyr, så långt går det aldrig. Tack för det iallafall!

Men vet ni vad jag fick höra? Att om man mår MYCKET illa (som jag gör) så är det stor chans att det är en flicka. Men det kan väl endå intevara avgörande? Någon som vet hur det ligger till? Så var snälla och berätta :) Hade uppskattats!

Nu ska jag få i mig lite frukost. Skriver senare igen.
Kram och puss på er <3


Vecka 9

Kan inte förstå att det går så snabbt. Känns som om det var igår vi fick reda på att vi skulle ha en liten bebis.
Men tiden går snabbt och veckorna bara forsar fram. Börjar faktiskt bli rädd nu. För förlossning och allt.
Försöker att låta bli att tänka på det men det dyker upp, kanske inte så konstigt dock!

Ikväll kommer Kim hit. Ska bli mysigt, som vanligt. Jag ska kolla på en film som jag såg gick på tv.
"Välkommen till familjen" - 21:30 på kanal 5 tror jag ! Kolla ni också vetja.
Förresten, kan ni inte börja kommentera? Kanske därför jag slutar skriva för att ni är så tråkiga och inte kommenterar eller skriver något. Har ni funderat på det va?

Nu ska jag duscha, skriver mer sen!

<3 KIM


Snö är fint

Godmorgon alla snö-älskare.
Finns det något bättre än att vakna upp till att det är helt vitt överallt, totally white, ÖVERALLT!
Jag tycker att det är underbart att se det. Det ger mig lite mer jul-känslor iallafall och det är precis det jag behöver nu. Hade behövt gå upp tidigt och kolla på jul kalendern eller något. Men nej, det kan man ju inte. För det är ju verkligen super tidigt. Hur dags är det, 07:00? Får kolla upp det. Haha!

Mitt illamående börjar bli lite bättre iallafall. Fast jag känner fortfarande av det. Jobbigt att må illa varje dag.
Konstant! Det tar på krafterna mer än vad vissa tror faktiskt. Till er som inte visste så ska jag och min pojkvän ha barn i slutet av Juli. Så det är därför jag mår som jag gör. Försöker att äta så ofta jag kan. Inte lätt att göra det dock. Har gått in i vecka 9 men ännu har jag inte gått upp i vikt. Ligger kvar på exakt samma. Men det kanske är så för vissa? Tror jag läste det någonstans. Att vissa kan gå upp i vikt och andra kan gå ner. 

Bebisen

Bebisen fortsätter att utvecklas i rasande hastighet. Hudveck som ska bilda ögonlock och små örongroddar anläggs. Fostrets ögon sitter fortfarande brett isär men kommer att flytta sig till framsidan av ansiktet så småningom. Nästippen är redan bildad. Med ultraljud kan man se att hjärtklaffarna är utvecklade och luftrör från strupe till lungor är på plats i den nu allt längre överkroppen som samtidigt rätas ut.

För bara ett par veckor sedan var din bebis armar bara små stumpar, men nu har den redan armbågar samtidigt som armar och ben växer allt längre. Antydan till fingar och tår kan också urskiljas.


Är det inte underbart? :)

Nu ska jag gå ner och äta frukost med min Mamma som nyss kom hem.
Hoppas att ni ser framemot lika mycket som jag att skriva blogg/läsa. För att jag kommer skriva om hela min graviditet här. Dag för dag!

Tycker om min Kim!