Giftemål?

Hej!

Jag har börjat fundera väldigt mycket på om jag vill gifta mig eller inte när jag blir äldre. Jag vill ju inte göra det i mina unga 20 år men senare när allt är stabillt. Eller vill jag det? Jag hade verkligen intalat mig själv att jag inte ville det. Men nu på senare tid när jag börjat inse mer och mer hur mycket man kan älska en person så kanske jag hade kunnat göra det endå. Ska jag gifta mig så ska det vara glitter och glamour.. Han ska sätta sig på knä och planera hela frielsen i minsta detalj, går något fel så kommer jag säga nej för det ska vara helt rätt. Giftemålet ska vara som en dröm och det ska vara något man kan le åt resten av sitt liv och jag ska ALDRIG skilja mig. Det är kanske svårt att säga nu, men det är iallafall min dröm/saga/fantasi och allt man kan kalla det. Min perfekta dröm!

Det finns en låt som passar in på hur jag känner (vissa delar) Jag tror inte man kan förstå känslan om man inte varit eller är där själv. Det är en gudomligt mäktig känsla som man nog bara får känna på väldigt få gånger, om ens det! Man kan nog säga till en person att "Jag kommer aldrig älska någon så som jag älskar dig" För, man älskar olika människor olika mycket. Helt klart! Håller ni med? Och vad anser ni om giftemål? Är det någon seriös som vill kommentera så gör det, hade varit spännande att se.

Bortsett ifrån detta så har jag funderat så mycket kring alkohol och droger osv. Förstår inte riktigt varför sådana saker spinner runt i mitt huvud men förmodligen för att jag är trött och då går tankarna på varv hela tiden. Sen för att jag har suttit på ett tåg ca 5 timmar på 2 dagar, blir att man lyssnar på musik och bara tänker på allt som snurrar! Och det är väl inte helt fel men jag får inga direka lösningar i alla fall. Dock kan jag säga att jag har väldigt mycket erfarenhet av just denna sortens samtalsämne, Har läst en del och har egna erfarenheter också, därför kan jag svara ganska bra på sådana saker. Har dock inte lärt mig att tala ut om detta riktigt ännu men det kommer nog. Känns som att det kommer mer ifrån mig nu än bara en massa "vardags-prat" Jag kan lova er läsare att jag har en hel drös att skriva om, vill bara försäkra mig att det inte kommer ut till fel personer även om jag inte bryr mig om vad de tycker så vill jag ha vissa tankar utom räckhåll!

Jag skrev en hel del "tankar" och texter innan om mitt liv och jag blir så ledsen när jag kommer på mig själv att jag har slutat med det, jag vill verkligen inte hålla saker och ting inombords längre. Det finns saker man måste prata om! Och kan man inte det så skriver man, vilket jag gjorde.. Lät kompisar läsa det istället för att jag har svårt att släppa fram ord ifrån min mun, det var en skön känsla och jag saknar den! Hade tillochmed ett konto (där jag skickade in texterna) där jag skrev in mig som anonym! Och då kom där fram en hel rad med texter och som dessutom handlade om mitt liv, om min verklighet och om mig själv. Det kommer nog igen fast denna gången ska jag skriva allt här..

Nog om detta nu! Ska ut och gå med min plutt nu. Kasta pinnar och skratta och ha roligt, det behövs. Älskar er alla! Bye.



Love story

Det känns som att jag lever i en kärleks låt, som den där ungefär. Taylor - Love story! Det känns så himla rätt och helt underbart, ååh vad det pirrar i magen. Låt inget förstöra denna känslan  nu.

Har varit en galen helg. Mötte upp Emma i stan i fredags och köpte en polo tröja till Gunnar, låter konstigt men han frös mycket. Jag är glad att det inte ser så onaturligt ut. Han är faktiskt riktigt gullig i den och ser nästan lite tuff ut ;) Sen åkte vi hem till mig och drack vin och umgicks, underbart för det har tyvärr blivit lite lite nu.

I lördags var det röj till tusen. Var på en förfest på söder och det slutade med att vi var där hela kvällen. Var hemma vid 03:00-03:30 ungefär. Riktigt skoj var det iallafall. Och hade glömt hur skoj det var att festa med sina vänner.. Kommer inte hända allt för ofta, skönt att det bara händer när det verkligen gäller eller har gått lång tid!

Söndags åkte jag till Rasmus och det blev en massa mys. Pirrade i hela kroppen när jag träffade honom, underbart!

Nu ska jag bege mig till mormor. Min älskade mormor <3

Ha det fint




Förresten

Har någon smaskat på dom nya Ahlgrens husvagnar?
Kan ni tänka er den konsistenet och sedan med smak av fruxo. Så himla gott.
Tror visserligen inte att dom kommit ut i butiken än, men såfort ni ser dom så KÖP!


Godnatt!


(Onsdag)

Igår var det nog den värsta dagen jag haft på otroligt länge. Den började bara så himla dåligt. Klockan ringde hos Rasmus klockan 05:20 och jag kände verkligen inte mig helt kry i huvudet för att gå upp men det är bara att kämpa. Eftersom att det tar ett tag att ta sig ifrån honom till Lund så får jag åka med bussen redan 06:30, drygt som satan! Tog mig till Lund och gick in och köpte en Vanlij Latte på Espresso house, det är väl bara SÅ gott på morgonen. Kan inte tänka mig någon annan upp piggnings metod.




Väl på tåget så hamnar jag bredvid, framför och snett mittemot med MÄN, en massa MÄN och ibland undrar jag om dom tror att dom har "mer" mellan benen än vad dom har för att dessa 3 MÄN bredde ut sig över hela sätet och lilla jag hade nästan ben över mig. Kan man bli mer irriterad en Onsdag morgon? Tillslut puttade jag faktiskt till han ena med vilje för att han verkligen hade foten PÅ MIG och han bara suckade som om jag hade gjort något fel. Aaah, jag blir så trött!!

Men mitt humör fortsatte. Jobbade hela dagen sedan och jag har bara varit så ledsen och gråtit hela dagen och varit jätte arg och irriterad. Enda gångerna jag varit normal är när jag pratar med Rasmus och Maja! Det är typ enda gången igår.. Och jag är glad att ni kan lugna ner mig och min magkänsla. Klumpen är ju helt otrolig. Har ni känt så någon gång? Att allt bara är BLÄ?

JAG SKA INTE MÅ SÅHÄR IDAG IALLAFALL.


Idag ska jag göra vid mina naglar för det förtjänar jag. Så jag ska vara på Red Nails klockan 13:00. Sedan blir det att kolla lite i affärer och sedan beger jag mig till Lund för att bli lite glad och träffa min pojkvän. Hoppas denna dagen för med sig något bra för annars går jag och hoppar i bäcken eller något. Nej, inte ordagrant men ibland känner man att man vill bli begravd! Förresten, kan inte någon kommentera lite? Jag är värdelös på att skriva såhär tidigt på morgonen men jag lovar att jag ska skärpa mig snart! När mitt liv inte är lika kaotiskt. Önskar att jag kunde skriva allt, men då hade det blivit en såkallad "dramatik-blogg" av något slag.  Nu är det nog en vanlig "vardags-blogg" ungefär?




Nu ska jag knyta mig i sängen igen.
Är trött, ha det så bra!


En resande Jessica

Nu har jag dushat och gjort mig i ordning för snart beger jag mig till Lund, igen! Blir att ta en fika med Rebecka och sedan ska jag ta bussen till Genarp (där Rasmus hämtar mig) Förstår ni att jag ska ta BUSSEN dit, det tar ett tag men jag får väl ta med min dator och hoppas på att den är full laddad så är det problemet löst. Förstår inte riktigt, jag ville ha en liten dator för att jag skulle kunna ta med den överallt utan att känna att jag bär på flera kilo! Men endå så klagar jag nu när den ska med. Haha!

Blev ändring med jobbet imorgon. Skulle egentligen jobbat kvällen, 17:00 - 24:15 men det blev inte så. Linus behövde ledigt så jag jobbar mellan passet med min kusin 09:30 - 18:15. Jag kommer förmodligen att vara helt slut när jag kommer hem efter jobbet eftersom att jag knappt sovit något inatt, vaknade hela tiden av att Rasmus vände och vred sig som en liten mask. Och sedan gick jag upp tidigt, 06:20 och sedan har jag inte sovit något. Imorgon blir det värre för att Rasmus har jouren och behöver vara på plats i Genarp redan 06:00 och det betyder att jag tvingas gå upp 05:20 när jag inte börjar förrens 09:30, men vad gör man inte för sin älskling? Oj vad mycket siffror det blev. Kan inte någon skojig person räkna ihop allt? Haha ironi!!!

Jag har faktiskt en sådan där nojja ni vet som man kan ha att man måste känna på handtaget 20 gånger innan man kan gå därifrån. Jag har en helt konstig sak och upptäckte det för några månader sedan och det håller på att driva mig till vansinne. Varje gång jag och min Pappa är ute och kör eller jag och någon annan och det ligger en bil framför så måste jag räkna ihop numrena på reg; skylten om vi ligger bakom denna bilen tillräckligt länge att jag kommer att tänka på det. Förstår ni mitt problem här? Jag håller på att bli tokig. Kanske dags att göra något åt det, haha! Tänk inte på det!!!!!!!!!!!!!!

Nej, nu måste jag gå till tåget. Eller ja, min pappa kör mig (som vanligt) Är tacksam för det! Vilken underbar familj jag har.
Förresten? Kan man ha vårjacka idag igen? I morse frös jag nästan ihjäl så jag tror att jag skippar det endå!

Ha det bra!
Kram


Jobb intervju i nästa vecka

Nästa vecka ska jag på jobb intervju! Woho! Visserligen är det på shell igen men det är i Lund och nära min pojkvän. Vilket betyder att när lägenheten är klar så flyttar vi! Hoppas nu att det går bra och att jag får jobbet. Men jag har jobbat på Shell i Kristianstad i 2 år så risken är väl ganska liten att jag inte får det?

Klockan 19:00 åker jag till Lund igen. Ska ta tåget till Rasmus igen (åkte hem i morse) Sen ska jag jobba imorgon bitti! Så det blir en massa tåg åkande men det är bara att vänja sig för det kanske blir så ganska mycket hädanefter. Hoppas på det bästa.

Ha det bra
Kram

Gamla minnen och tankar

Satt och kollade igenom min bilddagbok innan idag och tankarna snurrade runder. Tänk vad mycket man egentligen känt, tänk vad mycket tankar och känslor som finns i vartenda ord man skrivit. Det är inte klokt vad ledsen man varit heller! Ska lova mig själv att aldrig bli sådär ledsen igen. Usch och fy. Det var liksom känslor där som jag kunde känna än idag och detta var endå flera månader sen, om inte år.

I mitt vimlande så hittade jag även en massa bilder och kärleksfulla saker. Kom ihåg när Rasmus tog mig till Hilton och vi gick på kina resturang osv. Då var jag RIKTIGT lycklig och glad. Och inte för att jag var på hilton utan för att jag fick vara där tillsammans med honom. Nu är det mer vuxen kärlek, inte lika spontant längre. Känslorna finns kvar men man uppskattar inte varandra lika mycket! Förstår ni vad jag menar? Det är ju alltid sådär kul och romantiskt i början sen blir det ju allvar och nu ska man flytta ihop osv.. Ta mig inte fel, jag klagar inte utan snarare ser fram emot det men som sagt, varje förhållande har ett förflutet vare sig det är bra eller dåligt.



I övrigt så gick jag till shell idag när Emilia jobbade (min kära kusin) tog med Gunnar dit och drack en kopp kaffe. Han var sådär över jobbig att gå så långt med för han tvärstannade när jag sprang så att han höll på att strypa sig själv, stackarn..
Men vi kom fram till sist! Fick dock väldigt ont i magen så fick åka med Pappa, Mamma och farmor hem så jag slapp gå. Visserligen så hade jag velat gå men jag kunde inte för magen värkte. Åkte hem och åt lite mat och sedan bar det av mot shell igen där jag sitter nu framför min lilla mini pc. Tur att man har den och tur att den är så lätt att plocka med sig.

Nu ska jag dricka lite kaffe och ringa Rasmus. Hoppas att han svarar och är klar med träningen. Älskar honom! <3

Hejsvej

Godis sugen

Fy tusan vad godis sugen jag är. Sitter här och det kliar i fingrarna. Vill gå bort och plocka en liten sur bit ifrån lösvikts lådorna. Men nej Jessica, låt bli! Gick och tog en klementin istället. MYCKET godare och nyttigare, eller hur?


En kväll på shell

Mitt schema ser ut sådär iallafall. Haha, schema? Skriver som om jag går i skolan eller något. Nej jag jobbar faktiskt och ska stanna här enda till 00:15 men det konstiga är att jag faktiskt inte tycker att det är SÅ drygt längre. Tycker det är ganska skönt att komma till jobbet för att man träffar så himla mycket folk jämt. Och sen är det ju tur att jag har min dator med mig så att jag kan blogga, haha! (Som jag gör såååå ofta annars) Får väl bli skärpning på mig.

Nackdelen med att jobba kvällar/helger såhär är att jag kan bara träffa Rasmus 2 helger av 4 på 1 månad och chansen att han inte redan är bokad är ganska liten. Eftersom att han ska börja tävla nu också så blir det nog värre med att ses. Det är en himla tur att vi ska flytta ihop snart annars hade jag blivit galen. Visserligen kommer vi inte ses hela tiden när vi bor ihop men det är skönt att veta att man åtminstone somnar bredvid varandra och delar boende! Vi kommer få det SÅ bra ihop, det är jag säker på..

Nu ska jag köpa en soppa hade jag tänkt. Det är det nyttigaste man kan hitta här. Har blivit väldigt nyttig nu för tiden och jag mår jätte mycket bättre. Dessutom har jag gått ner i vikt också och blivit fastare nu till sommaren och det är väl aldrig fel. Även om jag inte behöver gå ner men det är skönt att vara hälsosam för att man mår bättre av att vara det! That's it.
Blir en god Gulash soppa nu!

Ha det så bra vänner! Puss o kram




Förresten så är den hemsidan otroligt bra. Man hittar allt.
Ska du bjuda på mat så gå in där och välj och vraka! MUMS.

Sun sun sun

Efter att ha pratat med pojkvännen i telefon så ska jag bege mig till stan och sola. Bli brunare och finare, såklart. Tycker dessutom att det är väldigt avslappnande att ligga där och lyssna på lugna favoriter (som dom endast spelar där) Man ligger bara där och tänker på allt som hänt och man kan fundera på saker som behöver funderas på osv.. Sen dessutom får jag ju färg på köpet också, kan det bli bättre?

Jag solar bara på Sol studio här i kristianstad som är det bästa stället enligt mig. Man blir mycket brunare och jag har aldrig bränt mig där. Det är skönt som tusan och jag GILLAR det.

Imorgon åker jag till min fina, söta, underbara, snälla och bästa pojkvän! ÄNTLIGEN! Han har varit sjuk så jag har inte kunnat åka dit. Men nu är jag snart ledig i några dagar och det ska bli så himla skönt med lite ledigt. Även fast jag kanske inte jobbar så mycket. Men nu innan jag flyttar så behöver jag inte så mycket pengar heller egentligen. Då man slutat röka så finns det ju inget att slösa pengarna på. Förutom kläder då!

Nu beger jag mig till stan!
Ha det så bra


Anonym

Fick en kommentar ifrån en Anonym igen och jag vet inte alls vem det är. Varför inte skriva sitt namn? Som svar på frågan, NEJ det är inte slut mellan mig och Rasmus. Vi har det hur bra som helst.
Och snälla kan ni inte hädanefter skriva era namn? Och sedan sluta tro att SÅFORT någonting går fel så är det Rasmus det handlar om, NEJ NEJ NEJ!!!!

Skriver mer sen var bara tvungen att lägga till detta pga irritation! Haha


<3

DETTA ÄR DEN ENDA MANNEN JAG BEHÖVER I MITT LIV!!


later...

Godmorgon (alla) mina läsare!

Vaknade med solen rätt in genom en liten springa genom persinner så jag fick ju gå upp i tid idag igen.
Men det är otroligt skönt att gå upp tidigt för hela dagen känns så lång, innan sov jag alltid till minst 12 men det är ändring.
Och vad är inte skönare än att vakna till fågelkvitter och solen i ögonen?
Hellre det än att höra regnet plaska mot fönster bläcken!

Igårkväll var nog den tråkigaste dagen någonsin. Jag trodde att jag skulle till Rebecka men det blev inte så.
Så vad skulle då jag göra? Jo, jag gjorde mig i ordning och begav mig hem till min bror med resten av familjen!
Sedan blev det Maxi och Ekohallen. Köpte bara naturgodis för att det är så mega gott! Mums.
Sedan blev det kaffe och sen somnade jag till vid 22:30 och vaknade igen vid 23:00..
Pratade med Rasmus vid 01:30 och sa godnatt. Kommer dock inte ihåg vad vi sa, får väl fråga honom sen!
Kanske därför också som jag vaknade pigg och alert såhär tidigt. 08:00 ungefär.

Nu ska jag bege mig ut i det fina vädret. Ska ner till affären med Gunnar och Mamma och köpa bröd.
Börjar känna mig lite hungrig nu. Har förresten ätit nyttigt nu i en hel vecka och jag känner mig redan piggare.
(Inte för att jag åt onyttigt jämt innan) Men nu tänker jag mycket på vad jag stoppar i mig.
Sallad och frukt är ju faktiskt jävligt gott.
Äter dock mer än bara det! Är inte ute efter att bli mega smal och banta, vill bara vara lite hälsosam!
Och dessutom så rör jag mig varje dag och lite hemma-träning! Fungerar skit  bra!

Sista kaffet ska ner i halsen och sen bege mig.
 Ikväll blir det jobb 17:00-24:15 så om någon vill hälsa på mig hade jag blivit glad!
Sällskap är ju alltid skoj!

Ha det bra!
Puss&Kram



Solarium är lugnande

Åkte in till stan i morse och solade! Var mycket skönt att jag kände att jag blev mycket brun! Haha, snart räcker det :) Men jag måste hålla kvar denna brännan nu tills sommaren!

haha, nu ska jag äta!
hörs sen!



All i ever wanted

Kelly Clarkson´s nya skiva "All i ever wanted" är riktigt bra. Har blivit helt galen i den. Så min Iphone går på högvarv med den låten!

Åkte till Rasmus igår och vi åkte till Anna och Fisk och umgicks med dom lite. Kollade på det nya programet, wipe out! Någon som har sett det? Väldigt galet och jag förstår inte var dom får allt ifrån, roligt var det iallafall! Mycket skratt.. Sen kollade vi lite smått på "Sanningens ögonblick", tycker synd om killen som erkände att han varit otrogen med en annan man mot sin flickvän. VIssa kan förvåna!

Idag ska jag iallafall till Lund igen. Ska först ta en fika med Maria, det var evigheter sedan. Saknar henne! <3
Sen ska jag träffa min älskling igen! HihI!

Ha det fint, skriver mer sen eller imorgon nu ska jag äta en macka och dricka kaffe.

En sen kväll och tidig morgon

Nu jobbar jag min riktigt dryga helg igen. Stänger fredagkväll kl 24:15 och öppnar lördag morgon 07:45, inte riktigt klokt.
Tror egentligen inte att man får jobba så. Man måste väl ha 12 timmars vila mellan varje pass? Eller har jag fel?
Jag anser att 1 gång i månad kan jag göra det men jag kan garantera att det inte kommer ske mer än så.

Hur mycket ska man egentligen blogga på en dag? Har funderat på det ganska mycket. Vissa bloggar ju hur många gånger som helst medans andra (jag) gör det kanske 1 gång på 2 dagar. Haha!

Förresten så ska jag söka en massa jobb i Lund nu för att jag ska faktiskt flytta ner mig dit till min karl. Vet inte riktigt när det blir ännu men det ska ske iallafall och vem är inte mer glad än självaste jag. Ska bli skönt att kunna bo nära varandra och se varandra (förhoppningsvis) varje dag eller iallafall mer än 1 gång i veckan. Underbart. Och sen får man bo närmare alla kompisar som har flyttat ifrån mig och ner till Lund. Har inte så många kvar här längre. Men snart SES vi igen mina älskade vänner. Sen ska det dessutom bli skönt att ha något eget, och att flytta hemifrån för att bli vuxen, längtar som ett litet barn på julafton! <3

Maja kom hem häromdagen och det är så skönt att hon är här igen. Det var ju evigheter sedan man träffade henne.
Man är så van vid att ha alla så nära, sen plötsligt försvinner dom! Men glad att du är hemma Maja!

Nej nu får jag väl gå och göra lite nytta för pengarna jag tjänar här! Annars blir det kanske liv :D
Vi hörs och syns. Ska skriva när jag kommer hem ifrån jobbet och efter jag solat och blivit fin!
Kram


Varför

Varför är jag så totalt värdelös på att skriva i bloggen? JO för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Evigt tjatande på mig. Anyway, har gått upp tidigt nu i några dagar och det känns skönt. Idag var jag uppe redan vid 08:30 och det är tidigt för mig. Vaknade till och med innan Gunnar, tänka sig..

Idag ska jag faktiskt in till stan och köpa Iphone. Min bror har den telefonen och jag har blivit helt galen i den. Den har ju verkligen allt och som dom säger på reklamen, "Iphone är mer än en vanlig telefon" och det kan jag hålla med om.
Sen ska jag bege mig till Lund och ta en god fika med Maria på Espresso house, var evigheter sedan jag träffade henne.
Sen ska jag förmodligen träffa gullungen Rebecka. Om det blir av och om inget annat så ska jag i alla fall få träffa min prins-paj <3 !

Nej, nu ska jag se om Maja är vaken och vill ta en kaffe. Ja!!! Jag kan dricka kaffe igen!!! Woohooo.

Ha det fint people!

Förresten, jag drömde världens värsta dröm i natt. Skriver mer om det sen om jag vågar och kommer ihåg!!



Chockad


Det var väldigt längesen jag skrev här i bloggen nu. Fick ett ryck idag att gå in och kolla hur många besökare jag har haft nu dessa dagarna i tystnad, eller ska man säga veckorna kanske?
Jag blev i alla fall otroligt chockad över resultatet som syntes på min skärm, det är fortfarande folk som faktiskt kollar om jag har skrivit om dagarna. Därför insåg jag att skriva är roligt och folk vill läsa det, 1+1 =2, alla blir nöjda.

Vad har hänt senast för mig då? Förutom att jag har inskaffat en mega stor ny garderob så har jag faktiskt inte gjort alldeles för mycket. Varit sjuk sen i Lördags och det är ingen höjdare är dock på bättringsväg nu!

I eftermiddag åker jag in till stan och träffar en gammal barndomsvän som jag tyvärr inte ser så ofta längre. Vi ska fika och prata en massa, mysmys. Sen bär det av till Lund ikväll för min del. Kan ni förstår att jag inte träffat Rasmus på 1 vecka snart. Attans länge! Men idag ÄNTLIGEN!

Hör av mig senare igen folks! ;)

PUSSSSSSSSSSSSS