Morgon

Godmorgon.
Det kan man lugnt säga nu, vaknade för en timme sedan ungefär. Förstår inte varför jag sover så mycket, gick endå och la mig igår vid 00:30 ungefär. Låg och glodde på Mtv, det här "Jackass" - saket.. Ville mest ha något att somna till. I guess :) Men det är bara att bita ihop när man är trött, upp och hoppa!

Sitter här och väntar på Helena. Vi ska bege oss till stan för att jag ska köpa födelsedags present till en liten man som fyller 22 snart. Vad ska man köpa? Hmm, några förslag ? Jag hittar nog något, hoppas jag :D Sedan blir det nog bara att ta det lugnt idag. Vi får se. Kanske sätter oss och tar en fika eller så. Tror nästan det. Dricker god "Vanilj latte" Mums, godare finns inte. Fast inget slår den på Espresso house, men vi har ju inte det i Kristianstad. Någon som funderar på att starta det kanske ? HA HA HA ?

Ha en bra dag. Nu drar jag! Puss på er

(Tar foton)



............................Godnatt

Blir så trött..

Jag kan bara inte förstå hur folk tänker. Att man kan göra så är helt otroligt. Men bryr er inte längre, för det kommer inte jag att göra. Slut på nice - Jessica. Jag kommer vara som alla andra är emot mig, som man behandlar andra bli man tillslut behandlad själv. Det är en sak som är säker! Man borde ju tro att folk lär sig av sina misstag, men inte alla tyvärr. Egentligen bara att le och gilla läget liksom. Men nej, jag gillar inte läget. Nu får det vara nog "JA NU TUSAN FÅR DET VARA NOG!!!!!!!"

Från det ena till det andra, fick hoppa in och jobba idag i Fjälkinge. Har aldrig varit där tidigare och jobbat så det var ganska nytt men endå väldigt spännande. Kul med lite omväxling även om det är samma sorts jobb som mitt vanliga så är det endå folk man inte känner igen osv.. Det gick iallafall bra och chefen verkade nöjd med mitt underbara arbete. Vem kan inte tycka om det? ;)

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Ögonen faller ihop mer och mer känner jag. Dags för söta lilla mig att sova och få min skönhetssömn, (även om jag inte behöver det egentligen för jag är snygg endå)
Jag ÄLSKAR att sova. Tror nog att det är bland det bästa som finns. Dock är jag ingen sju-sovare utan brukar ha som max och minumum att sova 7-8 timmar. Sover man mer än det så blir man trött och sover man mindre blir man trött så mitt tips till er är att pricka in just dessa 7-8 timmar. Bara att ställa klockan och sedan TVINGA sig upp när klockan ringer. Jag kommer nog vara i säng ungefär 01:15 idag så då ställer jag klockan på ungefär 08:15.
Sedan blir det att göra vid sig och bege sig till körskolan, parkera imorgon med kanske? Akta er ifrån vägen för Rally - Jessica ska ut på vägen. Vilket ska bli enormt kul! Ska ta foton på snygga mig bakom ratten :P

Så nu säger jag godnatt bloggen!





Sov så gott allesammans. Dröm inga scary-drömmar som jag brukar göra VARJE NATT. Godnatt.
Puss puss



Nice

Lauren Tube Top SEK 349, Cheap Monday - NELLY.COM
Beställde denna tub-toppen igår.

Rask Top SEK 249, Ichi - NELLY.COM
Och denna.

Allt ifrån www.nelly.com


3 minuter

3 minuter av er tid tar jag nu - Hej förresten!

Drömde en sjukt konstig dröm inatt, tillochmed så illa att jag faktiskt inte ens kan beskriva den i ord, ni vet när man kommer ihåg en dröm i huvudet bara men kan inte sätta ord på det, så ligger det till nu! Gaaah.. Blir galen! Får se om jag kan berätta den sen men just nu står det stilla i mitt huvud. Kommer ungefär bara ihåg att det var läskigt, vaknade upp och var helt förstörd, haha!

Anyway, igår sålde jag korv på Shellan. Haha. Gick galant. Riktigt skönt att tiden går SÅ mycket snabbare nu när man har korv än innan. För man kan fördriva tiden med att stå och vända på korvarna osv. Men OJ, vilket kul samtalsämne. Vi pratar om korv, hahah! Jag är en riktigt rolig liten prick, visst? Yeah!!

Sista saken nu då. Jag hoppas att ni som inte kan ta emot fakta helt enkelt slutar läsa min blogg, jag vill inte ha onödiga läsare som bara snokar utan vill faktiskt ha läsare som är intresserade.
Ni behöver inte kommentera det jag skriver, det är mina tankar och jag ber er ödmjukast om att låta bli om ni inte kan låta det vara, helt enkelt. Jag H-A-T-A-R folk som slänger in sådana fula, äckliga kommentarer som inte ens hör hit! That's the way it is, love it or leave it!

Ska ta nya foton idag, hoppas ni ser fram emot det!
Puss puss puss


Blir så trött

God eftermiddag.

Jag vaknade med ett enormt uselt humör i morse. Jag är irriterad på allt och alla.
Har känt mig konstig ni några dagar faktiskt. Vet inte vad jag vill eller vad jag inte vill. Är bara så otroligt trött på folk som tror att man bara kan ta och ta utan att ge. Ja, för det är precis så det är. Man ställer upp för hela högen och engagerar sig i en massa saker utan att få ett j*vla piss tillbaka och sånt tål jag inte. Jag må bara blå ögd men jag tänker inte låta mig själv behandlas illa fler gånger. Det fungerar inte så, livet ska vara underbart och det finns människor som faktiskt bryr sig så varför lägga ner energi på dom som inte gör det? Nej nej nej nej!

Det är slut på den snälla Jessica som alltid ställer upp och finns där för alla. Ta det inte på fel sätt, jag ställer gärna upp men då vill jag ju ha något tillbaka. Jag kan inte springa runt som en snäll liten flicka längre och ta all skit!! Nej, det är slut på det nu. Jag orkar inte längre. Alla som tar åt sig borde kanske fundera på felen och göra något åt det. För jag kommer göra samma sak tillbaka nu!

Iallafall så ska jag snart köra med körskolan. Skönt att få annat att tänka på. Kanske, förhoppningsvis har man körkort snart så att man kan skaffa sig lite frihet och göra saker man kanske inte kunde innan. Åka dit man inte kunde innan osv.. Lite nytt i livet skadar inte när man är såhär. Aja, nu måste jag göra vid mig. Skriver när jag är tillbaka.

PUSSSSSSSSSSSS


Godkväll

Hejsan bloggen.

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har faktiskt pluggat stenhårt med mitt körkort dessa dagarna, japp japp.
Hoppas att jag får det snart så att jag kan köra land och rike och hitta på en massa skit ;)

Var och solade med Dess innan. Längesen jag träffade henne så det var dags kan man säga.

Tyvärr hinner jag inte skriva mycket mer. Ska ner och ta en smoke.
PUSSSS


Utgång igår/Mys idag

Ursäkta mitt total smockade schema. Har faktiskt inte hunnit skriva blogg (dålig ursäkt ?) Haha, det det är faktiskt sant. Har mycket att göra om dagarna, mer än jag faktiskt själv hinner med. Sen ska man pressa in vänner, pojkvän, familj osv.. Det är ju inte det lättast. Och LEDSEN om jag säger det, men jag prioriterar inte bloggen så mycket. Men men...

Igår var det utgång med Rebecka. Satt först här hos mig och grillade, drack osv. Hällde i oss Hot shot som är så J*VLA gott. Smakat med någon ? Om inte, GÖR DET FÖR DET ÄR DET VÄRT. I vilket fall som helst så väntar jag på Rebecka som skulle komma med frukost till mig nu vid 11:00, vilken lyx va ? ALLT serverat på silverfat ;) Hon har dock inte dykt upp ännu. Men hon kommer nog snart ! Det är bäst för henne, för jag är hungrig nu och sugen på nybakade frallor med ost och paprika, mums !

Senare idag beger jag mig till Lund och dricker Vanilj latte på Espresso house. Godare kaffe finns inte. Vilken är din favorit ? Skriv gärna och berätta, får kanske prova någon ny snart nämligen, hehe !

Ska dricka mitt kaffe nu så vi får höras senare, jag LOVAR jag skriver igen.
Pusselipuss på er alla små grisar !


F*cking sexy !


Solarium är BRA

Hej era blekfisar!

Nu har jag varit och stekt i solariet. Blev brun som en pannkaka. Ska duscha efter maten och sedan smörja in mig i LDB brun grej som är jätte bra. Så blir man lite brunare också, det är en lotion så man får inga fläckar, tack! Och nejtack till fläckar. Haha. Jag är en lurig liten tös. Ohja!

Nu ska jag äta.
Seee ya efter duschan =D
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS


Hej hopp

Godmorgon blogg-världen.

Hur mår ni idag? Jag vaknade av att det knackade på fönstret, gaah. Blev ju livrädd. Haha. Sen var det bara att gå upp och dricka kaffe så att man piggnar till vilket inte i alla fall är speciellt lätt. Nu sitter jag och Helena här och bara tar det allmänt lugnt. Fick ett mysigt samtal imorse som gjorde mig glad. "Jag saknar dig också" HELL YEAH!

Vi ska snart ut och gå en sväng och sedan bege oss till stan och sola, man ska vara brun. Det är snyggast, anser jag. Vill inte se ut som en liten blekfis, haha. Fast jag är nästan lite för brun nu måste jag säga. Ni som sett mig? Är jag brun nog eller jag ska fortsätta lite till? Känns nästan som att färgen inte sätter sig längre, men jag kanske inbillar mig.

Förresten, Helena är desperat nu. Hon är galen! Jag tänker inte nämna VAD men hade ni vetat så hade ni nog förstått. Sug på den hemligheten ni ;) B.......................

Annars funkar allt bra för mig. Det stod i mitt horoskop för denna veckan att jag skulle få ett positivt besked i veckan och jag kan ju inte påstå att den började dåligt. Är ganska glad nu och sitter här med ett leende på läpparna. Saken är bara att det måste gå igenom också, men jag har iallafall en fot inne =) Men vem kunde ana något annat? Jag heter Jessica och jag är grym! Haha.



Tillräckligt brun? Graoow


BILD VARNING - för snygg för dig



By the way, jag tänker på dig hela tiden.


Svenska hjärtan

Tjohoo.

Satt och kollade på Svenska hjärtan som följer med Aftonbladet. Det var faktiskt inte så dåligt som jag trodde. Helt okej, även fast det är en ganska gammal serie. Det var mina föräldrar som kollade på det så jag tänkte hålla dom sällskap medans jag åt lite. Har gått ner i vikt igen, typiskt. Förstår inte varför jag gör det ens. Äter som en gris, men man har väl sina dagar, i guess.

Maja var här innan. Den lilla fjönten. Pratade en massa och drack kaffe. Alltid lika kul att träffa henne även om det inte blir så ofta. Men nu när hon är hemma så ska vi försöka ses så ofta det bara går, hehe.

Ska läsa mina dagliga bloggar nu, sen om 50 minter börjar jag jobba. 18:00-24:00. Vill verkligen ha ett nytt jobb så att man kan  få normala arbetstider. Så som 08:00-16:30 typ. Det hade passat mig perfekt och sedan ledig varje helg, wunderbart. Men det kommer nog snart. Jag tror inte att jag har sådär jätte svårt för att få jobb direkt. Vill bara ha ett nytt nu nu nu nu. Ska ha möte på jobbet på Tisdag men jag kan inte åka dit. Har inte all tid i världen, tyvärr. Tråkigt men sant! I'm a busy woman ya know.



Jag älskar mina ögon och hela mig själv på denna bilden, håller ni med mig? =P


Hola

Hej.

Jag skäms faktiskt lite som inte har skrivit. Men jag har alltså inte hunnit. Igår när jag kom hem ifrån Osby så vilade jag lite och sedan bar det av till mitt andra jobb. Och jag var HELT slut på kvällen. Det är jobbigare än folk tror faktiskt. Men goa pengar! Nu har jag vänt tillbaka dygnet och sådär iallafall. Bra det.

FAN vad jag hatar taxibolag, igår efter jobbet väntade jag på taxin men tror ni den kom? NEJ. Jävla puckon. Dom hade glömrt mig. Fy vad arg jag var. Men jag betalade inte allt till dom, dom måste lära sig någongång.
Maja kommer nu, ska dricka kaffe och prata lite strunt. Ska ta nya bilder idag också hade jag tänkt så jag återkommer senare. Börjar inte jobba förrens klockan 18:00 idag så jag har tid att blogga en massor idag!

Hörs sen gullisar.
Pusspuss & Kramkram


Hemsk jag är

Hejsvej.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen inte hunnit skriva någonting. I förrgår var jag ju i Malmö på en 50 års fest. Blev ett glas vin, väldigt trevligt. Undra hur allt ser ut när man själv firar sin 50 års dag. Kan ju bli spännande att fundera på. Åkte hem och la mig sen efter detta och sov som en stock kan jag lova, himla skönt var det. Sen var jag inte hemma i Kristianstad förrens 13:40 igår. Och sen var det jobbet klockan 17:00. Förstår ni nu hur mycket jag har för mig? Haha, sov åtminstone 5 timmar inatt. Baaaaaa, vet inte vad jag ger mig in på. Är påväg till Osby med min Pappa nu. Ska jobba, och gissa vem som ärr dödstrött, JO JAG!!

Men man ska inte klaga. Även om jag gör det när jag är trött. När jag kommit hem härifrån ska jag åka in till stan och sola, måste hålla kvar min fina bränna nu så att den inte försvinner. Gaaah, vad gör jag om det händer? Hell no, ska aldrig hända. Länge leve brännan! Ska försöka plugga lite teori idag också så att det verkligen sitter i huvudet när uppskrivningen kommer. Vet en som kommer vara nervös, jo moooi. Men jag tvivlar inte på att jag klarar det.

Nej, nu är det dags att gå. Skriver när jag är klar. LÄS OCH KOMMENTERA NU era nötter.

Pussochkrambanan


Nu drar jag till körskolan!!!!


Upp och hoppa lilla loppa

Godmorgon.

Nu har jag vaknat till liv, blev väckt. Skönt var det att sova och hade gärna sovit lite till men ibland får man ta sig i kragen och resa på sig även om man inte vill. Helenas crazy-katt som jag disukterat tidigare var ovanligt lugn inatt. Blev bara väckt ungefär 16790000000000 gånger, men det är ingenting emot vad det brukar vara. Man får ju vara nöjd med vad man får, inte sant? Ska snart bege mig hemåt och lämna lite kläder som behöver tvättas. Mamma tvättar för fullt där hemma nu och fick stränga order att "det som inte kommer i tvätt korgen tvättar jag inte!" Så, jag får ju snabba mig hem innan klockan 13:00 annars blir inte mina kläder tvättade, oohoo.

Drömde förresten värsta drömmen inatt. Herregud. Vaknade klockan 06:00 och behövde gå ut och röka för den drömmen var helt verklig. Jag och Helena tog typ pengar och sånt. Haha, undrar varför jag drömde så. Men men. Ska kolla drömtydning. Kanske betyder det något bra? =)

Nu ska jag äta frulle bulle så vi får faktiskt höras sen.
Puss & Kram


Hemma ifrån jobbet

Godkväll!

Nu är jag hemkommen ifrån jobbet. ÄNTLIGEN. Förlåt för dålig uppdatering. Har inte haft en chans att kunna blogga nu på jobbet. Varit väldigt stimmigt och mycket folk, puh.. Men man får se det positivt, är det mycket att göra går tiden också snabbt. Dock varit väldigt mycket tråkiga nyheter också. Hatar tråkiga nyheter!

Nu är jag hos Helena, är ni förvånade? Ska sova här inatt, eller åtminstone försöka (katt-fan) Det är av andledning att katter inte sover på nätterna som jag har en hund. Gunnar sover nere vid mina fötter och snarkar. Den lille gossen, han är mannen i mitt liv min absolut finaste lilla vovve. Hade han varit med i typ "Top models" fast för hundar så hade han vunnit hela skiten. GARANTERAT!! =)

I vilket fall som helst. Imorgon blir det körskolan klockan 16:00 - 18:00 hoppas nu att jag "orkar" hela vägen. Haha, jag vill gärna att allt ska ske direkt! Men det går ju inte alltid. Nej, nu ska jag ut och röka.

Hörs imorgon eller senare. Kommer endå vara uppe ett tag till.

PUSSPUSS


---


Ojojoj

Tjenixen!

Ni som läser min blogg vet att jag skrev ett inlägg vid 01:00 igårnatt och skrev godnatt. Jomen visst. Jag skulle sovit hos Helena men kunde inte eftersom att hennes crazy-katt förmodligen har ett hjärnfel. Visst att katter är natt djur och är uppe på nätterna, men den katten är G-A-L-E-N. Vet inte hur många gånger jag slängde ner den ifrån sängen. Och eftersom att det inte finns några dörrar i hennes hus(?) så kunde vi inte låsa in den någonstans. I vilket fall som helst så åkte vi hem till mig och sov klockan 05:00, TJENARE. Och vill ni veta när jag vaknade? Jo, 12:30. Blir fullkomligt galen på mig själv som sover så mycket. Eller visserligen är inte 7 timmar överdrivet.

Har hunnit med en heldel idag endå trots mitt sju-sovande. Varit på körskolan och bokat körlektioner. Börjar nästa vecka. Så räkna med 3-4 månader sen får ni akta er ifrån vägarna för då är jag ute och kör. Ser fram emot att plugga nu till prov och allt faktiskt, är riktigt taggad!!!!!

Dags att bege mig till jobbet nu. Helgen blir inte nådig. Ska jobba, jobba och jobba. Undra hur jag ska hinna blogga? Det löser sig. Jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Ska försöka smyga in ett inlägg eller 2 på jobbet. Känner för att städa idag, så blir väl det. Och förmodligen är det skinande rent när min kusin Emilia kommer på Torsdags morgonen. Ha en fortsatt trevlig dag så uppdaterar jag senare.

Puss och Kram


Godnatt

Godnatt!
Nu har jag krypit ihop i sängen. Ska bli skönt att sova. Imorgon väntas jobb, blä blä blä. Jobbar 17:00-24:15 och jag ser inte fram emot det alls. Men sånt är livet. Bara att bita ihop. Hoppas jag får något nytt jobb snart. Men det lär jag få, annars får jag väl leva på bröd och vatten, haha. Godnatt folket!


Nice legs




1 Septembers tripp

Hej gullepluttar.

Nu är jag precis hemkommen ifrån Simrishamn, med närmare bestämt St Olof. Blev en rolig lite färd. Min kära lilla Gunnar var också med (coolaste namnet på en hund) Började färden med en MCFLURRAY smarties, klassikern. Gott var det i denna värmeböljan som har varit idag. Mums fillibaba. Sedan tog vi bilen mot Simrishamn, igenom brösarps backar och vidare mot St Olof, woho. Det låter som värsta plajset faktiskt, men det är en liten håla. Dock väldigt vackert måste jag säga. Här har ni lite bilder på färden.



Jag och Helena (hon var inte riktigt med men söt endå)



Så snygg och söt, lilla Jessica.

Väl i St Olof blev det mat och en massa prat. Roligt och trevligt att vara där och komma bort ifrån verkligheten ett tag, glömma allt för en dag. Det är ett tips ifrån mig, när ni känner er nere, åk iväg till någon ni känner som inte bor i samma stad. Eller åk ut i skogen och sätt er på en liten sten i en skogsdunge (inte på natten) och rensa tankarna eller bara njut av lite tid för dig själv. Det gör jag iallafall när jag är deppig eller har en dålig dag, för det har vi allihopa någon gång här i livet. Nej, nu ska dricka upp mitt kaffe och fixa med lite bilder hade jag tänkt. Gillar att sätta ihop en 3-4 bilder, blir snygg effekt! =)



Pusspuss på er


Såhär ser jag ut idag förresten

I'm sooooo cute


Snyggingar

Hej snyggingar.

Hoppas att alla har det lika bra som jag har det idag. Sitter och läser lite på internet om olika utbildningar.
Ja, jag vet att jag har pratat om den här frisörutbildningen men jag har funderat och kommit fram till att det kanske inte är så jätte bra att vara skuldsatt till banken på 300 000:- i 21års ålder? Och jag vet också att jag hade fått en bra utbildning inom något jag verkligen vill göra men det är så mycket pengar alltså. Tänk så går allt fel? Tänk så finns det inga jobb sen när jag är klar. Tänk så kanske i hela fridens namn går allt fel? Vem vet?
Nej usch vad negativ man lät där. Men när det gäller 300 000:- så måste man tänka en extra gång, kanske två.



Nu ska jag och mitt söta ansikte och Helena åka till Simrishamn, sjukt långt. Egentligen orkar jag inte ens resa mig ifrån sängen men vad har man för val möjligheter? Bara att le och se glad ut och följa med som en liten svans =)
Ha det nu så bra allihopa, det ska jag. Förresten. Kul att ni kommenterar lite nu.

Puss&Kram


Evig väntan

Här sitter jag på tågstationen och väntar på mitt tåg som avgår 08:42, evig väntan säger jag bara. Fick äntligen min vanilj latte som jag väntat länge på. Mums, mätt är jag nu. Trevlig frukost. Blir ut och springa senare idag när Helena vaknat. Sedan lite annan träning. Den bästa träningen är enligt mig att träna med sin egen kropptyngd. För att få en slät och fin kropp. Även om min redan är det =) När jag hoppade av bussen imorse fick jag ett roligt bemötande av en kille som gick nära mig och sa "godmorgon" han såg nästan lite sådär äckligt kär ut. Haha. Chockad som jag var gick jag bara därifrån utan att säga något tillbaka. Orka sådana som man inte känner. Puss så er.

Uppe med tuppen

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag. Kuckeliku, klockan är 7. Wiii. Blev inget bloggande igår. Jag tog faktiskt med mig datorn men hade ingen sändning på internet då jag inte var hemma inatt. Drömde en massa konstiga saker inatt, rätt roligt att man kan drömma sådär, inte sant? Jag drömde iallafall om min vän D och min mormor. Haha. Kan inte berätta den, jätte svårt. Nu ska jag vila så bussen såtag hem. Puss puss